Tuesday, 22 January 2013

Apply Exabytes kali ke4 tapi.......

Semalam kontrak 3 bulan saya bersama Exabytes dah habis..jadi dengan penuh semangat saya cuba nasib untuk apply lagi buat kali keempatnya...baru kejap ni saya bukak email dah dapat reply dari Exabytes...tapi ni plk jawapannya...


Dia suruh saya cari plan untuk dapatkan lebih traffik ke blog ni sbb bilangan yg klik banner iklan Exabytes terlalu sedikit...tu dia....baru tau...tapi dari bilangan klik yg dorang bgtau dalam email tu bulan October ada 18 klik,November 34 klik dan December 40 klik..nmpk mcm ada peningkatan tapi dorang kata slow jugak..habis tu camno..takkan saya nak paksa plk org klik kan...ermmmmmm....tak dok rezeki kot dgn Exabytes kali ni...takper lah...huhuhu....

Sayang2 sekalian yg nak try ada ikatan dgn Exabytes ni try klik sini..yg penting uv harian mesti mau maintain 350uv sehari ye...hanya emailkan print screen statistik uv korang yg bulan lepas kepada
marketing@exabytes.com.my

Sekejap jer dorang reply..nanti dorang kasi la invoice dan banner script...bayaran biasanya untuk bawah header RM50/3 bulan dan sidebar RM45/3 bulan...

*lega sbb earning untuk BE/CPUV dah seperti sediakala..

32 org bagi komen best..:

Ummi Iman said...

Takpelah takde rezeki. Oh fieda pun ada masalah yg sama ya

ros_reeza said...

oo, kak Fieda tak boleh nak sambung la ye ngan dorang?.. Takpe, lepas ni mungkin boleh kan. mana tahu, ada rezeki :)

Mrs Velentine said...

belum lagi layak nak mohon

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

x gheti exabytes ni..
tp rasa blog sy tak layak kot..
huhuh, uv x lepas..

mama aryan said...

insha Allah..moga bertambah rezeki ditahun ini

Sally Yatiey said...

belum layak lagi nak apply :)

Nieyxzha Hassan said...

Nieza nak try jugak..tp tgk kena uv tggi baru boleh..hmm

::EIDA:: said...

Eh? Ida tak pasan pulak bila habis 3bulan ida dengan si exa ni. nak check balik la... silap2 ida pun takleh nak sambung.. hohohohoho!!

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..semua tu rezeki kakak...best la

Anum said...

wow

Irfa said...

xtahu pasal ni
tahu nuffnang je

Deqla manjew said...

tahniah.. deqla kalo bab uv ke be ke.. haram x phm.. hukhuk.. sadis kan.. lg sadis lmn web nuffnang x leh bkk kat opis.. :(

are_lin@yu said...

tak pa kak..nti dtg rezeki kot len..hehe

umi alya said...

mesti ramai dah yg dok pamerkan iklan tu, jual mahallah pulak..

Nad MamaZN said...

Saya.baru nak pohon kali ke.dua kak...

Qhaifa Nur said...

macam2 cara bole tambah duit nih..

Azza Afdzal said...

tak layak lagi nak mohon la...

lama tak msuk blog akak dh jadi lain yer..tahniah kak

IntaNBerliaN said...

laaa camtu ke kak fieda... ingat ke, asal uv tggi, leh je sambung.. upenya berdasarkan klik plak dah..

QasehnyaRania said...

ciksu belom layak lagi.baru nak daki ke 300++..hihi

ari tu ada blogger cakap tak perlu klik iklan exabyte ni.
kenape pulak yang ni dikira perklik?
(confius)

Mimi Azirah said...

insyaALLAH...rezeki akan dtg sy nak apply jugak

Fieza79 said...

smoga bertambah lg rezki lps ni..

Ema Blog said...

tahniah... tak pernah lagi mohon

LYAfrina said...

insyallah..lama2 ada lah rezeki. lya x pnh apply dgn sykt ni.. ckp la setia dgn nuff je stakat ni.. tkut x mmpu nk maintain trafik

Yana Libra said...

xtau pulak pasal exabytes ni..huhu~

izan mama mia said...

kagum ngan pencapaian kak fieda..

sHaRiNa eLyaNa said...

dah kali k4? sha satu pun xlepas..hehe..apapun gud luck kak

dya bunga said...

kalau dya lgi xlayak...

Cik Nur said...

nur cuba nanti naikan..
nanti cuba akak apply lain...
insyaAllah..de rezeki tak kemana..

Aju Mohit said...

takpe fieda, ada rezki nanti tu, BE mantap jugak kan..tahniah

Shida Radzuan said...

kena byk promoasi pasal iklan exabytes ni kot :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani xlayak g kak fieda nk apply exabytes ni kihkihkih

9n0L4 said...

huhu. ade rezeki yg lebih baik menanti akak kot. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.