Saturday, 5 January 2013

Asyraf di konsert Malam Demi Palestine

Saje nak share kat sini sebagai kenangan utk tatapan akan datang...
Sebenarnya cite ni pun dah basi...hihii..lama benor perapnyer...kalau goreng pun sodap...issshhh..

Ni kisah ank bujang saya Asyraf...baru2 ni dia terlibat dalam konsert Malam Demi Palestin yg ditayangkan secara live di TV ALHIJRAH...pada 23 hb Dec 2012...Dia wat ape kat situ...??menyanyi kaa...baca sajak kaa...baca syair kaaa...??oh ye..malam tu Afdlin Shauki menangis tau baca sajak pasal Palestin ni..ramai jugak artis dan penonton yg sebak...

Asyraf muncul untuk penutup konsert sebagai musician...main gendang biasalah kan Asyraf dgn gendang mmg dah sinonim...cuti sekolah baru ni byk gak dia dapat buat show mcm ni..antaranya di Alamanda,Penang dan Shah Alam..kira terisi jugak la cuti sekolah dia dgn aktiviti berfaedah...ni bukan ikut sekolah punya ye tapi luar punya...tak tau la camne plk dia boleh terpilih...asalnya dia main gendang kat sekolah agama la pastu ada la hamba Allah tu pilih dia dan ajak join group dorang..

Alhamdulillah utk cuti sekolah ni saja dia dh dapat kumpul rezeki dekat RM500...
katanya nak beli hp..tgk la budak2 zaman sekarang gadget jugak la yg dorang nak...tp buat masa ni saya kata simpan la dulu..tak penting pun hp tu...


Ni antara musician2 yg menjayakan konsert malam tu..


Ni group Asyraf..jgn tak caya hanya ada 2 org jer budak kecik dalam group ni...hihihi


Kenangan dari TV ALHIJRAH


Oh ye...nasib baik jumpe video ni kt youtube...ni part yg Asyraf bergendang..sape yg line tenet molek jom layan...ni kalau korang tgk dorang main live mmg meremang bulu roma..mmg terbaikk....
saya dah tgk live byk kali pun masih teruja tgk dorang bergendang...kalau nak tau Asyraf yg mana yg kecik2 tu ye la dia...belah kanan..no 2 dari kiri..



32 org bagi komen best..:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah aktif juga asyraf ya :)
alhmdulilah dia dr kecil da diberi pendedahan dlm hal cmni :)

sHaRiNa eLyaNa said...

topup n shoping :)

nanakimie said...

alhamdulillah,sejuk ati sis kan:)

ANIM said...

Wah..berbakat asyraf ni..mewarisi siapa ni?

abah khalisha said...

Alhamdulillah..rezeki tu..bgs2

Tihara said...

tumpang seronok dengan kebolehan asyraf..line tak berapa ok..7 hb nanti nak mai tgk lagi sekali..tahniah asyraf :)

Tihara said...

klik digi utk fieda :)

Si Matatajam said...

Penuh asyik Asyraf bergendang ye akak.....comel ja dia..

Budak Kampung said...

asyraf untg jmpe org2 yg soleh disekeliling..bangga tau

Misz Mieza said...

Termiss nak tengok hari tu.. Huhu..

mama aryan said...

memang best bunyi music nye..pandai asyraf kecik2 dah bole cari duit sendiri

Riena Haiqal said...

wahhhhh.. (^_^)

pandai Asyraf kumpul duit ye.. tak yah susahkan orang tua kan...

salam kenal juga.. (^_^)

QasehnyaRania said...

as-salam kak;)
ah, bestnya..bagus2..xlist asyraf mengisi masa cuti sekolahnya dengan baik sekali ;)

line tak ok nak tgk..senang2 ciksu tgk k?
umh akak ada air tak?

Azza Afdzal said...

pndai betul anak akak main...

Cik Nur said...

berbakat besar rupanya ank akak ni... :)

tgk dlaam ni pun syok..apatah lagi tgk live kan..

jaakechik said...

ooo anak akak terlibat sama ekk...bestnya!

Hanif Idrus said...

memang best ler....
Dahsyat anak awak ini...

kinara kinatara said...

wah bestnya...beruntung akak jadi mama dia..:)

pandai ain alat seni warisan budaya:)

Arina Shamsul said...

Tahniah untuk pitera kamu dear :) berbakat :)

Arina Shamsul said...

Sory dear salah taip putera jd pitera pulak?kekeke

jaa jaa said...

wah, bgsnya... at least dia dok dgn org2 yg beriman...xdela nk merayap ker apa cuti2 sekolah ni kan..

IntaNBerliaN said...

aktif betoi ank kak fieda ni...

Mrs Velentine said...

wah berbakat anak akak ni

Eyla said...

ye lah... x citer pon....

Eyla said...

ye lah... x citer pon....huhuhu

Eyla said...

yuhuu

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..bgsnya..

Che Rosliza Che Mat said...

Anak fieda berbakat betul....Cr ada tgk malam tue...

shidaR said...

wahhh asyraf hebat la akak hehee ^_^
tahniah bt dia juga hehee..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah anak kak fieda ni mmg aktif kan..terbaekkk la

9n0L4 said...

akan jadi someone nnt ni. :)

Mimi Azirah said...

aktif asyraf ye kak...bagus utk die nih...minat dan boleh buat duit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.