Monday, 14 January 2013

Blog berwajah baru

Tadaaaaaaa....tetap jugak ada purple kan..tp kali ni saya combinekan dgn kaler pink..bagi sweet2 gitu..saya peminat purple dan anak dara saya peminat pink...header tu gambar saya dgn anak dara saya jer sbb anak teruna dua2 tak nak interframe...

♥ Fieda ♥

Mesti you all nak tau kan sapelah yg kerjakan blog saya jadi comey gini kan...Sape lagi kalau bukan Cik Rose...tgk blog dia saje dh cukup buat org geram..sentiasa berubah ubah template...

Saya tukar template blog ni sempena nak sambut anniversary blog ni yg ke2 pada 18 Jan ni...teringin jugak nak rumah berwajah baru setelah hampir setahun guna yg sebelum ni...

Jadi kalau korang berminat nak edit2 blog meh saya rekemenkan kat Cik Rose ni..dia layan super tip top punya...tak berkenan boleh jer dia tukar2...klik banner kat bawah ni untuk ke blog Cik Rose untuk mengetahui harga2 yg dikenakan..



*alhamdulillah Maira dah sihat cuma batuk jer ada lagi sikit....malam Sabtu aritu teruk jugak batuknya sampai nak jadi lelah...terus gi klinik ambik gas..baru ok sikit...pagi ni dgn cerianya dia gi sekolah...

47 org bagi komen best..:

Kakcik Nur said...

Cantik. Kakcik je yang masih malas nak tukar template blog kakcik. ;-)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Ummi Iman said...

Wah cantik.. Lebih ceria

Nad @ MamaZN said...

Wa...berwajah baru! =)

Deqla manjew said...

purple pink mmg cantik.. mmg teringin gak nk tukar tp nnti2 kot..hihi..

umialya said...

ala.. cantiknya

Fiza Rahman said...

Cute dan ceria ☺☺

Fiza Rahman said...

Hotlink & anmum ☺☺

inazamri said...

cantik dan ceria.siap ada ujan bagai.

Mayang ABDUL RAZAK said...

tahun baru wajah baru ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tetap comel..

nea lopah said...

cantik nye blog ni... sejukk jer mata. salam perkenalan. Jemput singgah ke blog saya ;)

syiela said...

wah cantiknya kak... jeles la kak selalu cat baru.. rumah baru :)

*** moga maira cepat sihat ye :)

mama tisya said...

umh baru sempena thn baru ye

Falsya said...

wahhhh, cantik okayh..pandai la CR wat..

sha dhira said...

purple mmg cantik.. so sweet wajah baru blog ni.. dhira punya blog pun purple+pink.. hihi

Tihara said...

pandai kan cik rose buat..sukerr..
alhamdulillah maira dah sihat :)

fizafantagirO said...

cantikk! sy edit sendiri ..xreti nak wat cantik2 cmni .err jap nak terjah Cik rose :p

ieda said...

comel2 .. secomle org yg edit ;)
tahniah dik .. ;)

syawalsimpsons said...

sweet sagat blog akak

ieda said...

utk fieda juga ..
klik2 anmum !

kinchnaf said...

Wajah baru...nice !~ ;)

Mira Adzlia said...

cumilnya serba pink gitu...hehe

Mrs Velentine said...

cantik....header pun comel jer

Cik Nur said...

patutlah cantikk..!
cik rose yang edit.... :)

Qhaifa Nur said...

cantiknya rumah baru...

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...wah menarik nya cantik2...:)

Aju Mohit said...

cantiknya fieda!!! mmg sweet pink and purple siap polkadot lagi, suka sangat!!

IntaNBerliaN said...

mmg sweet sungguh pun ni kak fieda.. mcm blog remaja... :-)

Nieyxzha Hassan said...

Comel ♥

Masya said...

cantik.. meriah betul blog tahun ni hihihihihi....

ANIM said...

lebih sweet, lebih ceria ..manyak munge, memang kak suka, hee..

p/s tentang gambar maira tertonggeng tu, kak risau ada "orang itu" berkenan dan naik syeh, huhu...

Mimie said...

memg cntik blog akak...tergamam sy tengok...

LYAfrina said...

cantik..

lya pon igt nk tuko gop header baru

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi tq fieda

shazila mohd gazali said...

CANTIK LER... SUKA SUKA..

Izan Ishak said...

cantik sangat2 kak fieda... hasil tgn cherose mmg tiptop!

Deq's Qienz said...

nice la wajah baru nih..kreatif kak fieda

Puan Siti said...

cantik wajah baru ni..ct pun tukar wajah gak.. :P

ros_reeza said...

Memang cantik gabungan warna ni kak fieyda. Suka, suka :-)

shidaR said...

terbaik..kombinasi warna dia superb :)

Cik Aini said...

wahh
cantik!
cute pun ada :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah semog amaira cepat sembuh ;D

maira penat ke ?

cantik la :D
simple

BaNu Syah said...

cantik2...sweet jer tgk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg cantik kak fieda...bertambah ceria tgk hehe

izan mama mia said...

wah..mmg terbaiklaa hasilnya..cantik sangat

wan nurul hezrina abd halim said...

Nurul ckup suka ngan hasil tangan cik rose.dh 2xtemph

9n0L4 said...

niat nak jugak tukar header smpena tahun baru. tapi hampeh. huhu. sibukkk. tak dan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.