Monday, 14 January 2013

Chocolate Fountain untuk disewa

Sebut pasal coklat,pernah tak korang dengar tentang CHOCOLATE FOUNTAIN...?ala,mesin yang berbentuk bangunan 3 atau 4 tingkat yang disaluti coklat lemak berkrim smbil berputar dan berpusing ibarat  Menara Kuala Lumpur tu.

Kalau ada diantara korang yg tercari-cari kat mana nak sewa chocolate fountain untuk majlis seperti 
WEDDING, MAJLIS CUKUR JAMBUL, BIRTHDAY,ANNUAL DINNER, OPEN HOUSE...
meh sini nak rekemenkan...kawan blogger kita EIDA ada buat bisnes ni...


Antara pakej yg ditawarkan...
"
"
"

Pakej Sewa RM150

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-2 kg Chocolate
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
-Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-2 kg Chocolate
-500 gram marshmallow
-500 gram biskut jejari (stick biscuits)
-Dadih Buah-buahan 20pcs
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
-Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-3 kg Chocolate
-1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
-1 kg marshmallow
-1 kg biskut jejari (stick biscuits)
-Cupcake Orange Blended 20pcs
-Tisu & Pinggan kecil disediakan
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
-Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Sayang RM500 (200pax - 400pax)

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-4kg Chocolate
-2kg mix fruit -- strawberry & anggur
-2kg marshmallow
-2kg biskut jejari (stick biscuits)
-Cupcake Orange Blended 30pcs
-Tisu & Pinggan kecil disediakan
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
-Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Cinta RM800 (400pax - 700pax) **selalunya untuk wedding

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-6kg Chocolate
-4kg mix fruit -- strawberry & anggur
-3kg marshmallow
-3kg biskut jejari (stick biscuits)
-Cupcake Orange Blended 100pcs
-100 stick donut
-Dadih 100pcs
-Tisu & Pinggan kecil disediakan
-Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
-Pembantu untuk menjaga booth
-Simple deco mengikut tema perkahwinan

--------------------------------------------------------------------------------

Kat bawah ni antara gambar2 customer Eida yg telah membeli pakej hebat yg ditawarkan...
happening kan...terliur saya tgk...

 

 

Jika berminat bolehlah contact 
"
"
"
Email ida : iedand23@gmail.com
Call/SMS/WhatApps 012-2334792 (Eida)


49 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

wahh...sedapnya nur tgk coklat tu.. :)

nenot said...

2la sal...terliur tgk..nyum nyum :)

Si Matatajam said...

Sedapnya....

Si Matatajam said...

Letak kat umah ja la...ari2 bleh tengok n makan..muahaha

Ummi Iman said...

Baru tau ;)

Anum said...

bagus untuk majlis kan

jaakechik said...

skang mende mcm ni dah ada perkhidmatan utk disewa, best lah kan utk wat apa2 party, x payah beli.... murah dah tu rege dia..

Masya said...

jauhlah dr rumah saya.. kalau dkt blh juga diperimbangkan... terliurkan tgk coklat tu mengalir.. suka juga singgah sana blog eida....

Fiza Rahman said...

Menarik nih.

Fiza Rahman said...

Anmum ☺☺

nuyui a.k.a miss YUI said...

menrik tgk coklat tu..

Deqla manjew said...

lorh.. mesin eh..nmpk mcm cekelat.. wahh best ni kalo ada kat umah satu...hihihi

Myra Jay said...

Kalau buat kat rumah kenuri, memang meriah jadinya ;D

Myra Jay said...

Jentik Anmum :D

Kakzakie said...

Bagusnya business macam ini pun ada ye...

Nens Collection said...

kecur liur ni hah..dh la sy hantu coklat..huhu

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya...

Qhaifa Nur said...

dapat makan coklatnya dah cukup he..he..sedapnya...

Mira Adzlia said...

skang da jd trend sume guna coklat fountain nih..huhu

wan nurul hezrina abd halim said...

mbe nurulpun buatlah sewa bendanie kak.arituh jamuan kitaorg sewa kemain besh makan ngan buah2an n mrsmelo

Cinta Misteri said...

kat area jb ada tk erkk...nk cari jugak ni utk mjlis feb nnti

Mimie said...

sedap tgk coklat tuh

umialya said...

mengiurkan..

terjumpa 'hishop' jer kt sini..

TiranaAduka said...

salam ieda
Dah ada bisnes rupanya.tahniah dari tirana aduka.

eita said...

1st time tengok..

sedap nyer coklat...

Misz Mieza said...

Terliur lah pulak.. Nyum2!

ieda said...

ramai org dah guna macam nie kan
rasanya hampir semua majlis kawin ada choc fountain nie ..
macam2 skrg ;)

shidaR said...

wahhh coklat sedapnye ^_^

Dunia Wilma said...

Sedapnya ^_^ Tapi, jauh sangat...

IntaNBerliaN said...

wah, bukan main sedap lagi nampk..

IntaNBerliaN said...

done watson..

kak fieda, tau tak, skrg ni kan,uv saya dah maintain 1000++ je sehari.. tapi sabtu ahad 600++ or 700++ je la sbb tak update kan... rasa seronok lak bila dpt uv camni... yela, selama ni sy ingatkan blog cerita ank2 n sendiri cam saya ni, xleh dapat uv camtu...

are_lin@yu said...

menarik klu ada dlm besday parti kan

QasehnyaRania said...

as-salam..wah sedapnya..sewa.kalau ada yg jual brapa ye kak?

menarik kan :D

Tihara said...

sedapnya cecah stoberi ngan grape :)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah sdpnya heheh

sHaRiNa eLyaNa said...

klik white

Cik Aini said...

wah..menarik ni kak
bleh buat strawberi coklat :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sesuai tuk majlis ni hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani jentik kia rio

N.Aima K said...

sedapnye dear!!

Ema Blog said...

terasa manisnya tgk coklat

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...sedapnya tengok...;)

izan mama mia said...

Sedap la coklat..menarik @!

izan mama mia said...

Mmenarik …,

sal ya said...

macam2 pakej ada.

syiela said...

terliurnya kak huhuhu... mesti sedap ni

Izan Ishak said...

wowweeee....coklat tu yg tak menahan tu kak fieda. bukan anak2 je suka. mak pun suka!

Mimi Azirah said...

sedapnye coklat

9n0L4 said...

bestnye kalau cicah dgn buh strawberi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.