Saturday, 12 January 2013

CT Nurhaliza bertudung sepenuhnya sempena hari lahir ke 34


Syukur alhamdulillah..selama ni org selalu duk kata dia pasal imej bertudungnya kan..rupanya niat CT nak bertudung sepenuhnya apabila umurnya genap 34 tahun pada 11 January 2013..jom layan gambar2 comel ni.....




“Inilah imej Siti untuk usia 34 tahun dan Siti harap penampilan baru ini akan terus kekal sampai bila bila,” ujar Siti Nurhaliza yang kini sedang dalam tempoh bercuti dari sebarang aktiviti seni.

Ini sekaligus menjawab persoalan ramai peminat yang tertanya tanya adakah benar Siti Nurhaliza sudah berubah wajah apabila beberapa keping gambar terbaru beliau di’muat naik ke Instagram.

Semoga perubahan ini kekal buat Dato’ Siti Nurhaliza dan masih belum terlambat rasanya untuk mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran ke 34 buat penyanyi nombor satu negara ini. 

Artikel sepenuhnya klik ROTIKAYA..

Ni pula gambar CT di majlis resepsi Apek dan Leuniey di Hotel The Royale Bintang.




36 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

alhamdulillah...kalau betul...
kalau tidak pun kita sama2 doa satu hari nantikan kak siti bertudung litup....

ieda said...

alhamdulillahhh
semoga dia kekal begini ..

Cik Aini said...

cantiknya..
hepi belated besdayy Dato' Siti :)

Jemarisuri said...

alhamdulillah...dan hepi besday juga buat siti...

Knor said...

cantik aje..harap2 baju pun longarlah..

shazila mohd gazali said...

wqhhh,... alhamdulillah.. bestnyer.. siti dh pkai tudung penuh....
dh lama tgu siti cmni.. semoga berkekalan yer cik siti.. luv u

mama tisya said...

bgs la kn..die pn lawa nk2 bila pki tudung tutup sepnuhnya

Tihara said...

comel kan siti..happy belated b'day..sweet jer..

blog ni dah lain.. :)

kinara kinatara said...

alhamdulillah kak..:)

insyaallah dengan niat siti di permudahkan..

ANIM said...

Alhamdulillah...comel sangat

Ibu Lala said...

Org cantik klw pkai tudung lg cantik kan..

Nad @ MamaZN said...

Alhamdulillahhhhhhhhhh..!
Cantek!

Myra Jay said...

Cantik!!!

Lepas ni pemes style tudung gaya Dato' CT la :)

Kek nampak sedap..
Mesti Rainbow cake ni :d

jaakechik said...

jaa tumpang gembira dgn berita ini...hihi...

p/s: blog berwajah baru yer? comel! kaler lebih cerah dari dulu...heeee

Kniedaz said...

Moga berkekalan

intanfirdaus247 said...

Salam kak fieda...comel dan lawa giler siti pakai tudung! serius

Nieyxzha Hassan said...

Alhamdulillah... comel plak dengan make up niois camtu kan..nampak lagi muda ♥

Aju Mohit said...

alhamdulillah, mmg sweet sangat ct ni bertudung litup, smg kekal dengan penampilan ini

syiela said...

alhamdulillah...

kak lama tak singgah sini.. header baru.. cantik la kak :)

Ayuni said...

cantik, pakai tudung lagi cantik....

sal ya said...

alhamdulillah. dah berhijab. tp lepas ni jgn pantis kening lagi.

dya bunga said...

alhamdulillah..

are_lin@yu said...

sweet sgt.alhamdulillah.

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, ct makin cantik bila bertudung.. =)

DONE! ^^,

Mrs Velentine said...

manis..alhamdulillah...

L said...

tedia!!!! herm! lawanya... haha. nasib L baru 22.. hihi

LiYa HaNiF :: said...

alhamdulillah... ^_^

IntaNBerliaN said...

lawa sungguh dia pakai tudung kan...

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. cantik sangat!
eh, kek tu nampak sedap :)

Masya said...

cantikkan suka sgt...

Deqla manjew said...

ha kan comel tu.. maybe dah terbuka pintu hati dia kan..alhamdulillah.. deqla plak terbuka hati nk bertdg sepenuhnya masa bulan ramadhan lalu. =)

shazila mohd gazali said...

satu jer nak ckp...SITI BERTAMBAH CANTIK... ..yeee..

sHaRiNa eLyaNa said...

ctk...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik dato ct bertudung

wan nurul hezrina abd halim said...

Lawo.nampk muda dr pakai mcm turban2 xsesuai

9n0L4 said...

ramai sgt dh peminat siti doa die bertudung litup. alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.