Friday, 11 January 2013

Frust tertonggeng


yg ni pulak...frust tertonggeng....hahaha
kebetulan masa ni saya masuk bilik dia nak ambik brg,terus nmpk Maira tgh mengigau seperti kutip sesuatu..pastu bila saya bukak jer lampu terus dia tertido menonggeng mcm ni..biasalah mama dia terus la wat keje ambik gambar ni..pastu saya betulkan balik la cara tido dia....esoknya bagi dia tgk gambar ni  punyalah dia marah...hihihi


update
Maaf gambar terpaksa di sensor bahagian tertonggeng tu..
terima kasih kak ANIM atas teguran membina..sayang Kak ANIM...



30 org bagi komen best..:

intanfirdaus247 said...

akaka..comel giler..:)

Tihara said...

ololo cekci nye maira.. :)

ANIM said...

sensored fieda..kesian dia!
kita tengok tak apa..takut oranglain tengok...lain perasaan..huhu

Kniedaz said...

Anak saya si Yana tu pun kadang-kadang tidur menonggeng..hehehe...

Nieyxzha Hassan said...

Hehe..ngigau

QasehnyaRania said...

as-salam..la pulak..memang style maira cam ni kek kak?

IntaNBerliaN said...

hhah.. hbslah kak fieda.. nanti maira marah letak gambar dia kat blog.. hehhe

IntaNBerliaN said...

done sunway

Cik Nur said...

kikikiki..ni dia tahu mama dia masukkan dalam blog lagilah dia marah..hihi

syawalsimpsons said...

maira leh geng la ngan aunty soya la..kikiki

Sue-Rya Qistina said...

hehehehe...anak sulung saya pernah gak tido mcm ni. mengigau agaknye

N.Aima K said...

kah3x..comel je

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak tidur camni..haha.

lelamaisara said...

he..dasyat nye tido macam tu..sempat emaknye amik gambar ..hehhe

Ema Blog said...

kalau anak ema tidor camni,,,dia tgh kencing..anak lelaki..kencing dlm pampers

Si Matatajam said...

Ha ha baik punya tertonggeng tu..

umialya said...

hihihi.. kelakarlah pulak

shahdiana said...

anak yana pun ada tido menonggeng macam tu kak fieda..kata orang ada cacing ek...tapi itulah kata orang...

Hanif Idrus said...

Kadang 2 melihat keletah anak2 ini buat hati kita riang....heheheheh

Jemarisuri said...

maira tengok tak blog fieda..abis arr kalau dia tau...hihi..

Ummi Iman said...

Apalah yg dimimpikan sampai tertonggeng ;)

Masya said...

macam nak terkencing tp ditahan sbb mengantuk.. sampai menonggeng mcm tu...

kinara kinatara said...

huhu..comelnya dia tidur..

sal ya said...

adehhh...

Mrs Velentine said...

mengigau yea..hehe

Deqla manjew said...

hahaha.. kesian kucing tu tertonggeng gitu.. lorhh.. anak akak tdo menonggeng? hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahaha myra tido sungguh sampai gaya mcm tu

wan nurul hezrina abd halim said...

Knapa sama ngan merah?huht.selalu kalu dia sejukatau nk dmam dia tdo g2

9n0L4 said...

hehe. tahu pulak die marah ehhh. :)

Mimi Azirah said...

hahaha...sama mcm cat tuh die tertonggeng...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.