Wednesday, 16 January 2013

Gambar2 kreatif,keliru dan indah

Jom layan gambar2 kat bawah ni..


Comelnyer...kucing tu nmpk mcm hidup kan..sama juga dgn lukisan robot2 kat bawah ni..



Berapa lama agaknya masa yg dorang ambik utk siapkan seni ni...


Keliru saya tgk gambar ni..kejap gitu kejap gini..cuba korang tgk...isshhh..


Wow...giler kreatif tu...bestnyer dapat main2 dgn bulan.


2 alam berlainan yg jelas kelihatan..


Seolah terapung di atas udara..Subhanallah...

28 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

subhanallah....
cantiknyakan..!

ejulz said...

memang menarik n kreatif.. hehe

shazila mohd gazali said...

cantik dan sgt kreatif..... gambar yg paling bawah lagi x boleh menandingi penciptanya

Nieyxzha Hassan said...

Gambat bawah tu sgt tenang..comel kan..dpt tgk lautan dgn jelas...siyea tak takut lemas kalau duk dlm tu..huhu

sHaRiNa eLyaNa said...

baju blog baru hehe..cute !!

wah kreatifnya..

sHaRiNa eLyaNa said...

white

ros_reeza said...

Cantik-cantik pic tu. Memang kreatif.

ieda said...

sgt2 indah ! ;)

shidaR said...

uihh kalo shida dapat pergi dekat laut mcm dlm gmbar tu mmg nk duduk lama2 kat situ..cantiknya ya allah :)

Cik Aini said...

yg pic 3 tu pernah tgk kat blog Jaa kecik..mmg cnofuse..
yg pic bulan plak aduyaii sgt cantik la kan..keratif betul :)

ANIM said...

best kan kalau kita boleh terbang dengan carpet macam mamat dalam bot tu? macam dlm cerita labu labi lak.

IntaNBerliaN said...

cantiknya gambar2 ni... suka plak tgk.. kratif je

Fiza Rahman said...

Kretifnya dorang nih.

Subhanallah...cantiknya ciptaan Allah. Nampak mcm terapung jer.

Falsya said...

falsya suke semua pic tuh..hehehe

Mrs Velentine said...

kreatif sgt..boleh buat mata jadi keliru

Mrs Velentine said...

done dhc

N.Aima K said...

wah cuteeeee!! (rujuk gmbr kucing dngn jari tuu)

Wan Ahmad Izudean said...

wah, kreatifnya..

dadu illusion, macam tak real...

aanie said...

kreatif la diorang ni..:)

izan mama mia said...

cantik

Mimie said...

subhanallah...kagum sy gambar yg last tuh kak fieda....memg nampak mcm terapung....

hana hadi said...

cantiknya.. yang robot2 tu mesti susah nak buat

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sangat kretif dorang ni

LYAfrina said...

org y melukisnya mesti mpunyai daya imiginasi y kretip & tinggi

Si Matatajam said...

Memang kreatif sesangat...

Puan Kutu said...

kreatifnya otak manusia smp kadang2 tak terjangkau dek akal kita..:)

wan nurul hezrina abd halim said...

Bkn mudah nk hasilkn seni yg mcm nie..daya lihatpelukis xseperti org biasa

9n0L4 said...

masha Allah. cantik sungguh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.