Thursday, 10 January 2013

Happy belated birthday 'M'

Maaf lambat buat entry..birthday 'M' sebenarnya semalam dah... 9 Januari 2013

Buat M kak fieda ucapkan Selamat Hari Lahir yg ke 31..semoga tahun ini akan lebih byk terbukanya pintu rezeki buat M sekeluarga...



Nak kenal dgn M...??simple jer namanya kan se simple orgnya juga...Jom kenal2 dgn M bagi sape yg belum kenal...Klik jer header kat bawah...





16 org bagi komen best..:

jaakechik said...

hepy besday untuk M jugakk...hehehee...

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran M.....

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy blated day kak M ..eh napa pla..sha da wish la hahah

sHaRiNa eLyaNa said...

churp2 ja

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat M..
semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkaan rezeki .dikurniakan kesihatan yg baik :D
amin

selamat malam akak ;D

Misz Mieza said...

Selalu gak singgah ke blog M.. hehehe.. Walaupun semalam dah wish, hari ni nak wish sekali lagilah.. Hepi belated bufday buat M.. ^_^

Aju Mohit said...

happy birthday buat si mata tajam, cute header dia ;)

Deqla manjew said...

hepi belated befday M. =)

Tihara said...

M celeb birthday dengan artis..best :)

Ummi Iman said...

Happy belated birthday juga buat M.

Masya said...

selamat hari lahir buat M, x apsti dah kenal blom.. nak pg tengokk... kejap..

sal ya said...

happy belated...

Mrs Velentine said...

happy belated birthday juga

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy belated besday kak m

wan nurul hezrina abd halim said...

May Allah bless u m..

9n0L4 said...

jaa pun buat ebtry lambat bape hari ntah. huhu. sibuk nye lahhhh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.