Wednesday, 30 January 2013

Hello kitty pulak

Kalau dulu Maira ni peminat tegar Mickey & Minnie..tapi la ni dia minat plk ke brg2 Hello Kitty...pantang gi mana2 kalau nampk dia nak..semua koleksi ni baru start dari awal tahun ni....tp mmg tak dapat la nak tanding Hello Kitty Mia yg lagi byk tu.....hehehe


Bantal peluk ni beli kat Nilai..ari2 dia peluk...


Anak patung comel ni Syahmi yg kasi...pun jadi peneman tido dia..


Pencil box yg hari2 dia bawak gi sekolah..beg sekolah gambar Princess sbb beli taun lepas..masa tu dia tak minat lagi Hello Kitty..


Brooch tudung..


Bekas gula2..beli kat Giant..Harga RM6 lebih..dalam tu ada 6-8 bijik jer gula2 nya..mahal sungguh..tp dek melayan anak yg tgh excited nk koleksi Hello Kitty.. layan jer la..


Ni plk hand wah..beli kat Guardian...harga RM14++...mmg saya tak tau pun ni hand wash..ingatkan mandian or syampu ke...Maira la yg pandai2 jer ambik masa saya nak bayar brg kat cashier..dia terus letak jer kat meja cashier..saya pun terus bayar jer la..sekali balik umah tgk2 hand wash rupanya..dia pun terus letak kat sinki...dan sampai arini dia sorang jer yg guna..mmg rajin la membasuh tgn...


Haaa...ni baru sabun mandi merangkap sekali dgn syampu...bau sabun ni mcm bau buah..sabun ni dah masuk botol kedua..tgk la anak dara zaman la ni...uii.....

35 org bagi komen best..:

Anum said...

cute2

syawalsimpsons said...

wahhhh banyak nyer hello kitty

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah mmg betul2 fanatik dengan hello kitty ni..

Mrs Velentine said...

anak2 MV belum lagi menunjukkan minatmereaka

ct cheery said...

tp siyes comey aje minat dia..hehe

Ibu Lala said...

alo lo lo..tomeynye. tak sempat beli pun hari tu...ada lagi ke tak sekarang ni ek.

nak tanya, macam mana nak buat sticker yg macam fieda tu ek?

Tina Othman said...

bukan takat maira, cik tina pun suka hello kitty ni

mandian tu kat mana ada jual ye, teringin lah pulak tina heee

Cik Nur said...

wahh..maira minat hello kitty pula ye.. :)

lepas ni, kena kumpul barang2 hello kitty la... :)

umi alya said...

sbb dia tau mak ayahnya berduit..

IntaNBerliaN said...

byk gak koleksimaira ni yer.... bekas coklat tu mahal ek

Deqla manjew said...

haha.. teringat ank izan, mia..dia suka hello kitty gak.. comel smua brgn akk... :)

Nieyxzha Hassan said...

Banyak barangan hello kitty kan..abisla pasni..hehehe

Kak fieda..leh tukar link banner iklan tak..letak www.nieyxzha.com je

syiela said...

kat rumah saya ni takde can la nk berhello kitty bagai huhuhu

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda..wah semuanya pink yer boleh la bawa dia pi taman tema hello kitty di Nusa Jaya tu mesti dia suka..:)

Kesuma Angsana said...

budak2 gegirl mmg sukalah benda2 mcm ni hehehe

mama ila said...

wahhh..dah start kumpul hello kitty pulak yer..hihihi...anak perempuan mmg camni...hihihi..suka kumpul barang2 cenggini...

izan mama mia said...

hahahah..berjangkit sudah..fening fening...kiri kanan atas bawah semua hello kitty..muhahahaha...

lelamaisara said...

hello kitty kan comey sebab die pink..nak wat tema besday alesya tema hello kitty la polak..hehehhe

Izan Ishak said...

banyaknya koleksi hello kitty maira...

Chic Na said...

wahhh semua nak hello kitty ye. :)

kayyana said...

wahhh segalanye hello kitty.. dasyat..

LYAfrina said...

semuanyer koleksi hello kitty

nanakimie said...

mummy maira pun kena tempias ye,blog pun da pinky,hee....nana ada jumpa sympu elo kity tu,comelkan sis:)

Mimi Azirah said...

betul2 fanatik jello kitty nih kak

Puan Kutu said...

comelnya maira,dh terjangkit dengan mia ye.hehe

Tihara said...

anak jantang sempoi kan :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai comel sgt..

Ema Blog said...

cute juga barangan hello kitty ni

adianiez AIDA said...

ni wajib gi hello kitty land kat JB ni!!! peminat tegarrrrrrrrrr...

sHaRiNa eLyaNa said...

comelnya hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyaknya koleksi hello kitty

Yana Libra said...

hehe..semuanya hello kitty ye kak~

N.Aima K said...

comel..mcm ni fieda kena pg Hello Kitty kat Johor lah mcm ni :)

Hunny Kitty said...

i love HK too... come n visit my blog

9n0L4 said...

jangkit dgn mia agknye kak. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.