Tuesday, 29 January 2013

Jom claim sample Sanofi Lactacyd/CPUV ke4

Dah 4 hari tak bukak Nuffnang,pagi Selasa ni nmpk ada 1 iklan masuk rupanya...Iklan ni dah start running pada 27 Januari lepas..ingatkan dah tukar template baru kot la Nuffnang dah tak cam lagi ke blog ni dan tak sudi nak kasi CPUV dah...masih ada rezeki rupanya....Alhamdulillah....Jadi sekarang ada 2 iklan la yg masih running...duk la lama sikit naaa....



Inilah iklan comel yg melekat tu...tgk saje la kalernya yg mmg mesra wanita...


Ni iklan feminine hygine Sanofi Lactacyd...Sape pernah guna..?Kalau nak test ok ke tak produk ni korang boleh claim free sample kat sini..

*CPUV keempat untuk tahun 2013

29 org bagi komen best..:

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki akak :)

Mia Kassim said...

Rezeki tu...alhamdulillah :D

Carlos Santiago said...

bleh ker pilih nk guna?

Ummi Iman said...

Tahniah.. tak pernah dgr ;)

umi alya said...

tahniah..

syawalsimpsons said...

jom..jom

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah rezeki fieda..

Nens Collection said...

tahniah..masyukkk..hehe

kayyana said...

brand baru kot ni kak.. tak pernah guna pun.. nak try lah.. hihi.. tahniah kak.. semoga lama la BE tu menari nari kat blog akak kan...

Mimi Azirah said...

tahniah kak fieda

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak fieda murah rezeki

Aju Mohit said...

tahniah fieda!!

Cik Nur said...

murah rezeki...
Nur belum dapat CPU lagi tahun baru ni..
huhuhu

tenku butang said...

awk.. nk tanya.. camne nk buat klik2 kat ats belah kanan blog awak 2 yea? ada tutorial x.. sy nk letak byk2 mcm awk 2..

Qhaifa Nur said...

tahniah..fieda

Deqla manjew said...

alhamdulillah...rezeki akak... =)

Tihara said...

Thniah fida dpt BE best :)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki anak2

nea lopah said...

Ada perasan jugak Iklan ni. mmg cute jer kan..

Shida Radzuan said...

tahniah kak fieda :)

izan mama mia said...

tahniah..rezeki..

Cik Yaya said...

untungla..bleh cash out nti..heeee
rezeki..Alhmdulih..

sunz sulaiman said...

tahniah. salam berkenalan dari saya.. Baru nak berjinak balik di blog.. suka sharing.. hihi

sHaRiNa eLyaNa said...

wah..tahniah !! ctk iklan tu kan :)

Rohani Hashim said...

nak try gak la..hehe tq inform ;)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda... sy pun dpt be ni :)

IntaNBerliaN said...

done u mobile

Mimi Azirah said...

sy tak claim lg kak

9n0L4 said...

tahniah kak. makin maju blog akak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.