Thursday, 17 January 2013

Jom terjah Fieyda Miracle Shop

Nak share satu lagi tempat you all boleh shopping barang2 yg tgh ngetop ni...namanya sama mcm saya tapi yg jelasnya mmg bukan saya punya...hihihi...Jom terjah Fieyda Miracle Shop 
jika korang berminat untuk mendapatkan brg2 seperti di bawah...


Felinna Inchloss (RM75)

-Berkesan dengan cepat menghilangkan selulit dan lemak lemak berlebihan
-Tanpa bahan kimia (100% bahan semulajadi)
-Tidak panas dan berbau wangi
- Mendapat kelulusan KKM
- Sesuai untuk lelaki dan wanita

Vitamin C Pure Collagen (PMCVC-RM85)

Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
- darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

----------------------------------------------------------------------------------------

TABITA SKIN CARE


TABITA Skin Care dikenali kerana menggunakan bahan - bahan semulajadi & asli seperti kolagen, serbuk mutiara, japanese tea & japanese papaya.

Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik - bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori - pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka, sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Meyerikan kulit yang kusam

-----------------------------------------------------------------------------------------

Miracle Tab Products


Rangkaian Penjagaan Kulit Dari Korea.Rahsia Selebriti Korea kini sudah terbongkar dan kami bawakan khas untuk anda rasai bersama manfaatnya. produk Ini Halal & Berasaskan Tumbuh-tumbuhan,Ianya Organik :)

1) MT EX RADIANCE ACTIVATOR (RM 130 / 20 Sachets) 
2) MT SOAP (RM 70 / 70g) 
3) MT HD GLOW ESSENCE (RM 80 / 50ml) 
4) MT HD ADVANCED WHITENING FLUID (RM 100 / 30ml) 
5) MT EX ULTRA BRIGHTENING MASK (RM 160 / 8 Sheets) ) 
6) MT EX ULTRA PERFECTING COMPLEX SF (RM 180 / 30 Sachets) 
7) MT EX BODY CONTOURING (RM 100 / 150ml) 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Boleh hubungi Fieyda di

PAGE FB : Fieyda Miracle Shop
Email : faridahrafid@gmail.com
HP : 013-616 4879

15 org bagi komen best..:

Mira Adzlia said...

igt k.fieda penjualnya..hihi

MAY said...

Blogshop akk ye

Anum said...

great product

syiela said...

ooo.. ingatkan blogshop kak fieda tadi :)

Cik Nur said...

tabita..pertama kali dengar....

Ibu Lala said...

Tabita tu mmg sy guna. Tp guna foundation je. Yg felina tu br nak try. Boleh simpan no ni . Klw nk beli senang..tq fieda..

LYAfrina said...

lya doakan moga bines k.fieda bkembang & sukses

IntaNBerliaN said...

sebutan nama je sama tp ejaan lain.. hihii

shazila mohd gazali said...

la... ingatkan kak yang punyer....

Si Matatajam said...

Laaaa M ingat kak Fieda yg punya Blogshop tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mula2 pon fkir ingt akk yg jual..hihi

wan nurul hezrina abd halim said...

Ingtkn kak fieda yg wt bisnes.nama sama

Fieda Rafli said...

kawan2..ni bukan blogshop saya ye...saya tukang promote jer org punya..nama jer hampir sama tp ejaan nya lain...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ingatkan blogshop kak fieda hehehhe

9n0L4 said...

laaaaaaaa. ingatkan blogshop kak fieda punye. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.