Wednesday, 23 January 2013

Konflik kawan blogger dgn stesen radio fofuler

Susulan dari entry ni...chewah..nak sambung cite lagi ni...hihihi...
saya ni walau bagaimana pun tetap pendengar setia radio no 1 Malaysia ERA FM...cuma baru2 ni la terjebak ke THR GEGAR sbb rindu kat kg sebenarnya...

ERA FM tetap menjadi pujaan hatiku dan suami termasuk anak2 sbb pengacaranya dah tentulah semua nya mantop.terutamanya JOHARA pagi Era..coletah dorang sgt lah menghiburkan...


Sebut pasal radio baru2 ni sian plk kat kawan blogger kita yg sorang ni...mmg la baru ni dia fofuler sbb masuk Metro,MHI TV3 kerana usaha murni dia tu mmg sgt mengagumkan...rasanya tak semua di antara kita yg mampu nak buat ape yg dia buat tu...tapi disebabkan ada satu stesen radio yg popular jugak (bukan ERA FM) tu dh buat satu status kat FB pasal kawan kita ni dgn menggunakan perkataan yg tak sepatutnya, byk komen2 negatif yg dia dan keluarganya terima...kesian Cute Mum..berkali kali mintak stesen radio tu mintak maaf tapi langsung tak diendahkan...

Saya rasa kawan2 yg kenal dgn CUTE MUM mesti ikut perkembangan kisah ni kan....saya tak nak la cite kat entry ni...kalau yg tak tau jom la baca kat sini..yg pasal radio tu plk klik sini..Kesian dia..cuba kalau kena kat kita camne ye..sape yg tak kuat tu boleh tumbang dibuatnya...buat mende baik tapi habis habisan kena kutuk pulak....isshhh....tak patut...

Kata2 semangat untuk CUTE MUM
"
"
"
"
"
"

*kalau ada yg masih keliru tentang hukum ibu susuan jom baca info kat sini...
sambil2 dapat tambah ilmu kan..


35 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

owh..izan jarang sangat dapat dengar radio..laa pasal cerita bg susu tu pun tak tahu sangat..

sat-sat..nak g klik link link kat cni...

Anum said...

tue la niat cute mum di salah ertikan

syawalsimpsons said...

sy sokong akak...kn kesian kat uyun kan

Tihara said...

familiar jugak dengan bloger ni...buat benda baik memang banyak dugaannya..moga dia tabah :)

Mieya Atiera said...

Sebab tu, kena sentiasa berhati-hati dalam berkata-kata. Kekadang melalui tulisan sahaja dah boleh disalah ertikan niat baik seseorang.

are_lin@yu said...

bila ada yg suka kita pasti akan ada yg xsuka kan..kita xdpt puaskan at semua pihak..moga dia tabah dan teruskan usaha murninya..yang pasti Allah tahu..

Nida Mohd said...

kadang-kadang manusia ni terlalu banyak dengan perangai hasad dengki.. niat murni cute mum tu pun orang nak pertikaikan..semoga cute mum kuat hadapi semua tu

umi alya said...

dorang ni sebab sangat melatah..

lelamaisara said...

moga cute mum tabah n sabar la..memang sedih kalu hasrat murni di salah erti kan...

Nieyxzha Hassan said...

Kenapa? Kenapa? Tak tau cerita ni..

Mia Kassim said...

Sian bila orang buat kebaikkan mesti ada cakap2 jahat di belakang.....

Nad MamaZN said...

Itu la...
Harap.cutemum bersabar byk2
Takut.ganggu production.susu plak

Kniedaz said...

biasanya yang banyak bunyi ni orang yang tak faham...huhu

Fieza79 said...

Xthu plk psl ni..ktinggalan ketapi ni..kesian kt dia kan...lau kes2 cmni xkuat mmg blh tumbang di buat nya....smoga cute mum tabah dn cekal hdapi tu smua

Solehah Shamsuddin said...

Kesian kak uyun. solehah pun dah baca kisah dia. memang tak patut statement yang dikeluarkan oleh pihak radio tu

Sue-Rya Qistina said...

saya ada buat n3 psl cute mum yg sudi jadi ibu susuan (tu pun sbb saya baca kt harian metro). media massa ni kdg2 sesuka hati je nak ckp ape. bila dh terlanjur kata, mulalah xnak mengaku. huhuhu

Solehah Shamsuddin said...

eh silap panggilan pulak. spatutnya mummy uyun

nanakimie said...

nana jarang dengar radio sis,huhu....aah,ada baca pasal cutemum.apapun moga cutemum sefamily tabah dan sentiasa dimurahkan rezeki olehNya...

Falsya said...

ade jugak baca psl radio n comment2 org nie..kesian uyun..moga2 uyun kuat..ramai lg yg sokong niat murni uyun..

Cik Nur said...

kasihannya bila niat murni disalah ertikan...

harap mum cute byk2 bersabar ye..

Fiza Rahman said...

Dugaan buat cute mum. Smoga hotfm minta maaf.

IntaNBerliaN said...

sian cute mum..

Mrs Velentine said...

Diharapkan Radio berkenaan minta maaf kepada CUte mum

Ujie said...

Biasala..usaha murni slalu ada ujian. Moga dia teguh.

Rasulullah s.a.w. pun disusukn oleh ibu susuan. bkn ibunya sndiri.

Aju Mohit said...

mg cute mum tak patah smgt, msti hot fm tu kan, eiiiiiii

Jemarisuri said...

js xpernah plak dengar radio ni..tak tau cite...nti js baca ye entry fieda tu...

sHaRiNa eLyaNa said...

sha pun jrg dgr radio..bila nek keta ja baru dgr hehe

Shida Radzuan said...

kesian plak..niat baik dbruk2kn..ibu susuan kan mmg wujud..ape yg negetif? xnmpak pon..

intanfirdaus247 said...

moga dia tabah..kesian dia...xkanlah dia nak buat tanpa menyelidik terlebih dahulu..

Che Rosliza Che Mat said...

Cik Rose ada jugak baca kat fb..kesian cute mum..

Mimi Azirah said...

kesian cute mum....mintak la radio tuh mohon maaf kpd die sekeluarga

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani xpasti dh komen belom n3 ni...kesian cute mum kat...buat baik pon jd isu

Mimi Azirah said...

dah settle lum ye kak prob diorg nih

9n0L4 said...

kesiannyeeee. napela manusia ni slalu wat nanye kat org. tak sangkeeee betul stesen radio yg tu.

Zoom Artis said...

Comel Je Blog awak ni

Berita Terkini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.