Friday, 18 January 2013

Live streaming Maharaja Lawak Mega 2012 final



Sape yg takder Astro Warna jom tonton secara live Maharaja Lawak Mega 2012 final malam ni pada pukul 10 malam di sini..tapi kelancarannya bergantung pada line tenet korang ye..kalau line laju syok la tgk..

Agaknya sape la yg bakal jadi juara untuk tahun ni...Kalau pilihan saya dah tentulah JOZAN atau JAMBU..tu mmg feveret saya..tapi apa kurangnya SHIRO,BOBOI dan SAYWHO..mungkin mereka ada kejutan malam ni...tapi agak2nya JOHAN performe tak mlm ni...rindu plk nak tgk lawak JOHAN..sian kat ZIZAN sorang2..

  

Amacam..sebijik tak macam Ustaz Azhar Idrus..sama tapi tak serupa kan...


Pak Yus yg jambu bila jadi ikan duyung...


7 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

sedang bersiaran secara langsung dari umah... :)

QasehnyaRania said...

nanti je la layan..hihi

IntaNBerliaN said...

mmg sape yg xda astro mmg nk lah tgk on9 kan... mmg dorg cr lah link tu... mmg mengenalah keyword kak fieda :_)

Mimi Azirah said...

sy tgk kat tv aje

syiela said...

tak pernah tgk pun huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jambu besttt :-)

9n0L4 said...

aritu tak dpt tgk live pun. pagi esoknye baru tgk you tube. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.