Friday, 4 January 2013

Permulaan yg baik

Salam pagi Jumaat buat semua...Alhamdulillah kita dah berada di hari ke3 utk tahun 2013..moga permulaan tahun baru ni akan membawa seribu kebaikan buat kita semua...dan arini juga hari ketiga anak2 bersekolah...saya rasa sng hati sgt2 sbb mmg takder prblm langsung dgn persekolahan Maira...hari kedua dan harini dia dah pergi dan balik sekolah dgn van....hari kedua yg kelakarnya balik2 jer sekolah terus dia cakap..mama..esok adik nak gi sekolah lagi tau...tak sempat pun saya nak tanya awal2 dia bgtau dulu...mungkin terlalu seronok sbb ramai kawan...ye la biasanya duk rumah jer kan...berkawan pun dgn katun2 kat tv...tapi saya ni plk yg over..dah duk sorang2 kat umah jadi rindu serindu rindunya plk kat dia...tak sabar tggu dia balik...maklumlah dah hampir 5 tahun tak pernah berenggang...anak ok jer...mak plk yg cengeng...hehehe

Dan paling saya happy bila bukak jer Nuffnang pagi ni tgk2 ada 2 iklan CPUV baru...WATSON DHC dan ANMUM MATERNA PLANNING FOR PREGNANCY...mmg permulaan yg baik utk awal tahun 2013 ni...Alhamdulillah saya masih diberi peluang utk menikmati hasil rezeki dari berblog..blogger2 yg tak pernah dapat iklan cpuv ni kena sabar menunggu..Inshaa Allah satu ari nanti pasti dapat jugak...Saya dulu dekat setahun baru merasa...


Kat bawah saya ada share tips2 untuk dapatkan iklan CPUV..saya dah lama tak buat tapi alhamdulillah sgt2 sbb masih jugak dapat iklan2 ni...


Terima kasih tak terhingga buat semua kawan2 yg sentiasa singgah sini...Lagi 2 minggu blog ni berusia 2 tahun...sekejap jer rasa..Inshaa Allah saya akan kongsi rezeki yg saya dapat selama 2 tahun berblog bersama kawan2...

-CPUV pertama dan kedua untuk tahun 2013-

45 org bagi komen best..:

Kakcik Nur said...

Syukur Alhamdulillah. Mr Nuffnang dah tak nampak blog kakcik...

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah~

Fiza Rahman said...

Tahniah. rejeki tahun baru. Ramai juga yg dpt BE.

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat BE

intanfirdaus247 said...

salam kak fieda..tudiaaa..bestnya..tahniah2 tau

Aju Mohit said...

tahniah fieda!!!! wah berderet BE ye, hari ini ramai blogger update pasal BE, moga nuff lebih murah hati

Saya Disini said...

tahniah

mama tisya said...

wah thn baru dh ada 2 be...tahniah

Nana said...

wah..rezekii tu...saya belum pernah dapat lagi...hihi

Deqla manjew said...

wahhh awal2 tahun udah ada BE.. tahniah kak... :)

ieyda said...

salam kak, ieyda follow blog akak...jemput follow blog ieyda

rezeki tahun baru tu dapat BE....hihihihi

Nens Collection said...

syokknyer..sy x pernah dpt be..huhu

aanie said...

tahniah kak fieda....

Mrs Velentine said...

tahniah...

Mrs Velentine said...

done nuff

Mira Adzlia said...

wah...mrh rezki k.fieda... :)

Solehah Shamsuddin said...

dapat dua BE ye kak. boleh belanja nt :)

are_lin@yu said...

thniah dear..rezeki dtg lg..hihi

QasehnyaRania said...

alhamdulillah :)
rezeki..
saya jugak yg belom dapt utk cpuv..huhu

Myra Jay said...

tAHniah kak, alhamdulillah rezeki.. wahh moga terus masyukkk ye :D

Mimie said...

tahniah kak Fieda dapat BE sekali dua....

Mimie said...

done anmum n DHC...

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...tahniah semakin bertambah BE...:)

Cinta Misteri said...

congratulation.rezeki thn baru

Nieyxzha Hassan said...

Wah kak fieda..best2 ^-~

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...rezeki tahun baru

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah alhmdulilah rezeki Allah :)

Nida Mohd said...

rezeki tahun baru tu

Cik Nur said...

sementara nak biasa kak..cengenglah kejap kan..hihihi.. :)

apapun, tahniahh..rezekii.. :)

Arina Shamsul said...

alhamdulillah rezeki dari ALLAH.

tahniah dear :)

izan mama mia said...

kak fieda mmg bertuah..tahniah

izan mama mia said...

thn depan mia pulak g tadika..saya dok riso..kot saya yg tak balik rumah..riso tinggal mia kat tadika..hahahah...

Deq's Qienz said...

wahh bestlahh..murah rezeki kak.hapi new year kak

Chic Na said...

bestnya awal2 dah dpt BE. ;)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..murahnya rezeki kak Fieda..awal2 dah melekat BE kat blog ni..

mama aryan said...

alhamdulillh..rezeki tahun baru,moga bertambah rezeki kak fida lg

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki:)

lelamaisara said...

tahniah..rezeki tu kak...

kinara kinatara said...

wah tahniah kak..:)

moga lepas nie lebih banyak lagi rezeki akak..:)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda.. moga bertahan lama :-)

wan nurul hezrina abd halim said...

tah niah kak fieda..rezeki betul2

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah....Cr pun belum merasa...Lagipun baru lagi letak iklan nuffang tue...Kalau dekat setahu baru dapat...Lambat lagilah cr hihihi

shidaR said...

tahniah kak fieda byk BE dia heheee :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah...murah rezeki kak fieda...tahniah yer

9n0L4 said...

tahniah kak fieda. jaa tukang tengok je la. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.