Monday, 14 January 2013

Produk Catalyst di Catalyst Nutraceutical

Tercari cari produk Catalyst yg tgh femes tu...??Sini  saya nak kenalkan kat you all satu page yg menjual pelbagai produk dari keluaran Catalyst..Mula2 jom kita kenal dulu antara produk2 bermutu keluaran Catalyst ni...

Paling femes ni la dia....

VCO (Virgin Coconut Oil) 
Harga RM39.90


KEBAIKAN VCO

-Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
-Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
-Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
-Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
-Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
-Melindungi tubuh daripada kanser.
-Jerawat cepat susut
-Regular semula PMS anda
-Sistem penghadaman lebih baik
-Kesuburan
-Mengurangkan up to 70%
-Kurangkan rasa senggugut
-Batuk dan Selsema cepat hilang
-Mengurangkan tidur berdengkur

Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ?

Boleh digunakan dengan 2 cara....
Makan dan sapu di muka

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

-Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan siktt guna jarum dekat softgel tuh then apply kat muka. Kalau boleh buat sebelum nk tido malam.Kalau nk biarkan sampai pagi pun boleh..Tp 15 minit pon dh ok..kasi dia serap kat kulit muka...tapi utk kulit sihat dan cantik,lebih  mkn dan sapu laa :) Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan...

Bagi mereka yg tak suka nak telan kapsul jgn risau VCO ni ada juga terdapat dlm bentuk cecair....


Catalyst Collagen -RM59.90


Kelebihan Collagen 

 -baiki kerosakan kulit
 -anti penuaan
-baiki masalah gangguan haid
-kekalkan kelembapan dan cegah kedutan
-mencantikkan dan menyuburkan rambut
-melangsingkan badan ketika tidur
-mencerahkan kulit & kurangkan pigmen
-melambatkan proses penuaan kulit

Femme Vita -RM45.00 ( 15 sachets)


Femme Vita sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya yang telah berumahtangga. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).

Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

Men Vita - RM45.00 ( 15 sachets)


Produk mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki ini telah diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkatkan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.


Kat mana nak dapat semua produk Catalyst ni...Untuk sebarang pertanyaan you all boleh 

PM RAUDHAH di
atau whatsapp - 0173997702


29 org bagi komen best..:

Tihara said...

tak pernah cuba lagi.. :)

Kakzakie said...

Suami kakak kena makan nie sebab dia tidur berdengkur...

Nens Collection said...

BAGUS NI..PEREMPUAN KENE MAKAN SUME NI KAN..;)

Misz Mieza said...

VCO dgn Collagen dari Catalyst ni dah try.. Tapi tak nampak sangat kesannya.. Mungkin sebab sekali jer beli & tak continue amik secara konsisten.. Lepas tu tak disiplin plak tu.. Amik ikut dan jer.. Huhu.. Lepas ni nak try femma vita lah pulak.. =)

Mrs Velentine said...

click2 nuff

are_lin@yu said...

mnearik..tp xpnh try lg.huhu

Cik Nur said...

banyak khasiatnya ye...

Cik Nur said...

eh..blog akak dah berwajah baruu..!
cantikkk..!

ieda said...

macam2 produk skrg nie kan dik ;)

IntaNBerliaN said...

produk vco tu ramai gak yg guma kan...

IntaNBerliaN said...

done nokia..

Masya said...

akak dah cuba ker?? yg mane satu.. ok...

Deqla manjew said...

nice info bagi yg mmg tercari2 produk ni.. =)

Mimie said...

bagus kak fieda nih siap wat promo lg

LYAfrina said...

ramai y mgunakan produk ni ^ keberkesanannya mmg mjadi

Che Rosliza Che Mat said...

Promote Jangan tak promote hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgusla pd yg mncri mklumat produk ni..

Izan Ishak said...

produk hot di pasaran ni kan. tapi blm pernah try lagi...

Deq's Qienz said...

xpernah try lagi pon produk nih..tp pames kan

Puan Siti said...

memang bnyak la khasiat ni...nk kena godek2 nii...

Ema Blog said...

pernah cuba VCO botol atas tu..tp tk habis-habis...hehehe

ros_reeza said...

Ros dah cuba dah produk ni. Memang berkesan. Ada perubahan kat muka. Licin je kulit. Dan lagi satu, dulu selalu bersin waktu subuh(ada resdung). Sekarang dah kurang dah. Tak bersin bersin dah :-)

shidaR said...

dah pernah cuba tp mcm xbkesan tuk shida ^_^

Cik Aini said...

byk tgk org jual produk ni tp xtahu berkesan ke tak sbb xde kawan2 yg try pun..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani salah sorang pengguna vco hihi

wan nurul hezrina abd halim said...

Kak kalu nk guna vco ni,yg amek pill perncg ok ke?

Fieda Rafli said...

@Masya

kak fieda pernah try vco..tp sebotol jer..hihii..dh habis tak terbeli beli dah..

Fieda Rafli said...

@wan nurul hezrina abd halim

oooo..yg tu kena tanya pada penjualnya ye nurul..kak fieda tak reti nk jawab..

9n0L4 said...

boleh tahan femes produk ni kan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.