Friday, 4 January 2013

Produk Miracle Tab

Pernah dengar tak produk kecantikan Miracletab?Saya pun pertama kali dengar ni...so nak share sikit dengan you all TENTANG PRODUK NI.....

Miracletab merupakan satu produk kecantikan untuk anda.
sesuai untuk semua lapisan umur.
jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki kulit yang cantik
seperti mereka-mereka yang lain di luar sana.

Terdiri dari 6 jenis barang...Dua antaranya adalah dalam bentuk minuman..empat lagi untuk kegunaan luaran

1) EX RA (RM130/20 sachet)


Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit.
EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang. Bukan itu sahaja, malah EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentation, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedut, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Detail tentang kandungan boleh baca di sini

2) EX UPC (RM180/30 sachet)


Mencerahkan dan meningkatkan seri kulit. Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.

Anti Penuaan. Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & patch kering, menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit & melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.

Anti Jerawat. Menghapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.

Membaiki sistem kulit. Menyekat pembentukan pori terbuka, selulit dan parut.

Mencegah Kehilangan rambut. Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar

Mengoptimum kesihatan. Meningkatkan sistem imunisasi badan, stress dan kemurungan.

Sesuai untuk semua jenis kulit, serta penyelesaian kepada semua masalah kulit. Dengan serta-merta, kulit kelihatan segar dan sihat dan berseri hanya dalam seminggu sahaja.

Detail boleh klik sini

-----------------------------------------------------------------------

3) TAB SOAP (RM70)


• Mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh• Bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin
• Perlindungan daripada kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi, dan lain-lain
• Ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam, dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit
• Menghilangkan jerawat dan merawat parut sertabekas jerawat
• Membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit

4) HD GLOW ESSENCE (RM80)


Menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya
•Memperbaharui kulit dengan lembut, sambilmemperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit
•Molekul pelembab unik yang halus dalam product ni dapat diserap jauh untuk merawat kulit disampingmengecilkan pori-pori dan bebas daripada stress serta serangan radikal
•Essence pelembab dan pencerah ni mampu mengurangkan ketidaksempurnaan kulit wajah daripada bebas luka dan jerawat
•Mengurangkan bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit
•Memelihara dan menjaga sel-sel kulit
•Tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan
•Diuji di bawah kawalan dermatologis
•Hd Glow Essence ni sesuai untuk semua jenis kulittermasuk jenis kulit yang sensitif

Detail klik sini

---------------------------------------------------------------------------------
5) HD AWF (RM100)


- Mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit, menjadikan kulit bercahaya dan berseri.
- Membantu untuk mengurangkan jeragat, meningkatkan daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulit sekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.
- Mengekalkan lembapan, menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.
- Kecerahan dan seri kulit yang pantas, mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar, sepanjang hari

6) Ex UlTRA WHITENING MASK (RM160 sekotak)


1. Mencerahkan kulit
2. Menegangkan kulit
3. Menghilangkan bintik hitam/parut
4. Mengecilkan liang roma
5. Menghaluskan kulit
6. Memberi lembapan kulit
7. Mengurangkan akne
8. Menyekatakan warna kulit
9. Mengurangkan garis halus/tompok kering
10. Menyerikan kulit (Glow)

Detail klik sini

----------------------------------------------------------------------

Untuk sebarang pertanyaan you all boleh terjah ke blog MIRACLE TAB PERLIS atau berhubung terus melalui email di miracletabperlis@yahoo.com utk keterangan lanjut..

18 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

sekarang akak pakai produk ni ke..?

Mrs Velentine said...

x pernah dengar

Mimie said...

1st dengar produk nih kak

Arina Shamsul said...

wah produk ni nampak sangat menarik dear..terus teruja nak memiliki...hehehe.

izan mama mia said...

cam best jer..kan..

Deq's Qienz said...

lorr tak prnh dgaq la pulok kak.hibii

Ummi Iman said...

Tak pernah dgr. Kalau mahal2 nak maintain yg susah tu ;)

Si Matatajam said...

M x pernah tau lagi pasai produk ni la akak..bagus ka?

mama aryan said...

1st time juga dgr ni

kinara kinatara said...

wow..tidak mampu dimiliki oleh pelajar macam kia..huhu

IntaNBerliaN said...

macam best.. tp harga pun best gak.... hihii

wan nurul hezrina abd halim said...

semuanya produk jepun ek kak?

Myra Jay said...

Pernah dengar pasal Miracle Tab, tp tak pernah vuba produk dia

Che Rosliza Che Mat said...

First time jugak dengar nie hihihi

shidaR said...

produk baru kot ni..xpenah dgr pon :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpnh dgr pulak produk ni kak..mcm best jer..rega pn blh tahan gak eh

9n0L4 said...

tak pernah dgr pulak pasi produk ni. slalu dgr felina je. hee.

Kiki Beauty said...

Hi/As-Salam semua... actually produk ni dah lama ada dipasaran. I pun antara agen utk produk ni, bole jugak order dr i kalau ada yg berminat... free2 la menjenguk blog i jugak ( baru berjinak2 nak buat blog.. heheh)
http://www.kiki-beauty.blogspot.com/p/product.html

Peace yo!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.