Thursday, 17 January 2013

Rezeki dari PM dan Zamzarina Apa Kata Wanita

Arini lambat saya masuk 'office' ni (office la sgt..) sbb duk sibuk gi sekolah...hihihi...maklumlah arini ialah hari pi collect duit RM100 untuk setiap pelajar...kali ini adalah tahun kedua dapat bantuan dari kerajaan ni...dapatlah RM200 sbb 2 anak bersekolah..sekolah tadika tak dapat....alhamdulillah rezeki tu...Kawan2 dah ambik...?

Pastu bukak2 jer FB tadi terus nampk Apa Kata Wanita..Zamzarina (TV1) dan Ina mentioned nama saya ucap tahniah..apa hal pulak ni ye...sekali tadaaaaaaaaaa.....macam kat bawah ni...


Aritu saya ada nampk Ina share status pasal nak menang tshirt eksklusif ni di wall dia..jadi saya pun saje lah try2 nasib jugak...selama ni join apa2 contest kat FB tak pernah satu pun mengena..nak jadi cite arini kira ari bertuah la...dah la baru pi collect duit RM200 tetiba dapat pulak tshirt dari Zamzarina ni...Alhamdulillah...seronok sangat...


Ni la dia tshirt eksklusif tu....tak tau lah dapat kaler apa...You all jom la like page 
Apa Kata Wanita..Zamzarina (TV1) sbb akan datang Zamzarina akan buat lagi contest ni...bukan susah pun cuma share jer balik status dia kat wall FB kita...mana la kot2 nama you all plk naik....Terima Kasih kat Zamzarina dan Ina juga yg buat saya terlibat dalam contest ni...

47 org bagi komen best..:

syiela said...

tahniah kak fieda... jeles ni!.. jgn lupa pakai selama 7 hari na :)

shazila mohd gazali said...

wah.. tahniah tahniah...

ieda said...

tahniah dik ! ;)
sure cantik tshirt tuu

nenot said...

tahniah kak :)

Anum said...

best la dpt adiah kan

kekapas berceloteh said...

hee, rezeki :)

nanti rajin masuk je mana-2 contest,, kita tataw tuah manusie ta nampak kan kak :) *congrate,

Mira Adzlia said...

wah..thniah kak..bole la pki tshrt bru..hihi

Mira Adzlia said...

wah..thniah kak..bole la pki tshrt bru..hihi

Kniedaz said...

Saya tak amik lagi duit bantuan tu..sekolah anak saya tak hantar surat lagi..wah...seronoknya dapat hadiah...

intanfirdaus247 said...

wah bestnya dapat t shirt!

IntaNBerliaN said...

lps ni 7 hari 7 malam la kak fieda pakai baju ni. hhehe

btw, tahniah kak fieda :-)

IntaNBerliaN said...

done nokia

IntaNBerliaN said...

eh silap, bkn nokia, samsung

umialya said...

alhamdulillah, rezeki

Masya said...

tahniah akak.. jari akak mmg jari bertuah..

Ema Blog said...

tahniah fieda

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Deqla manjew said...

wahhh untung la kak.. tahniah! :)

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...tahniah2 yer best la...;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak fieda...murah rezeki

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah fieda...

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah....bertuahnya... rezeki tu...
Blm amk lg duit dr skolah sbb tggu surat dari pihak sekolah dulu br amk :D

Wana Owen said...

tahniah!=)

Cik Nur said...

wahhh..rezeki.. :)

Tahniahhh... :)

izan mama mia said...

tahniah..cantik bjnya..

Mimie said...

tahniah kak fieda

Kakzakie said...

Ada gambar zamzarina di baju tu Fieda..

Mrs Velentine said...

tahniah kak.....

Warna Warni Kehidupan said...

waaa......... best la..

Cik Cammy Lia said...

hai kak..jenguk cni ye

Nens Collection said...

wahh..eksklusifnya tshirt tu,mmg bertuah!

Acik Erna said...

Assalam Fieda..tahniah..seronoknya menang contest

Intan Akma said...

tahniah..dtg dari blog cik rose

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kak!!! syukur alhamdulillah. murah rezeki akak :)

suka tgk blog akak berwajah baru ni. pinky dinky gitu

::EIDA:: said...

Ida memang suka tgok citer ni... ada slot blogger salu kan... ;)

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki

nea lopah said...

Tahniah! antara ygbertuah

Buatbest said...

wah..dapat hadiah ye..tahniah..

Si Matatajam said...

Tahniah kak Fieda..murahnya rezeki akak

Myra Jay said...

Tahniah kak Fieda ;D

Puan Kutu said...

alamak rezeki tergolek.tahniah kak fieda!

wan nurul hezrina abd halim said...

Rezeki 2kak

Fieda Rafli said...

terima kasih semua..

sunz sulaiman said...

rezeki anak-anak.. bestnyer fieda..

9n0L4 said...

tahniah kak fieda. untungla dpt tset. :)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah fieda...

maria firdz said...

tahniah.. :)

Salam ziarah dan baca entry...

Salam kenal dari Ummi Faiqah (^_^):
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.