Thursday, 31 January 2013

Setia Hujung nyawa episod 24 (sedutan jer)

Setelah pelbagai dugaan di hadapi nampk gaya episod 24 malam karang mgkin dorang dh nak berbaik..Khamis depan last kot sbb rasanya episod 28 adalah episod akhir..



"El tetap milik abang hingga hujung nyawa"

*kalau terlepas episod 24 ni kat tv boleh tgk online kat sini

semalam baru saya perasan rupanya Zehra yg jadi kawan baik EL tu adik Emma Maembong ye..padanlah comey pun...

19 org bagi komen best..:

jaakechik said...

jaa amsih di usm, x sempat lagi nak tgk setia hujung nyawa...huwaa..dah la eb tonton ngn you tube kat sini kena block. ada tv pun di ground level... jenuh nak menapak.

cweet pinky said...

oke , CP tak tgk sampai abes sebsb rase sebak :P

singgah dari port blogger :D

Nida Mohd said...

saya pun dah suka tengok citer ni kak fieda..sweet kan diorang..sebelum ni selalu tengok kwn2 post status pasal citer ni kat FB..so rasa tertarik plak nak tengok, sekali tengok terus layan tapi sbb dah byk episod terlepas kena tgk online je la..

izan mama mia said...

rasa sat sangat citer nih

Sally Yatiey said...

Tak lama lagi tamat lah SHN ni..
Tak boleh tengok El dan Zain lagi..

tyra lee said...

chacha tu pelat huruf R . hehe

Im happy being alone said...

alaaaahh..selalu lupe nak tengok cite ni..dah la besstt!!huhu

ros_reeza said...

sedih sangat episod tadi., jahatnya Hadi tu.. Oh Zain, sedarlah.. kesian kat El.. huhu

ros_reeza said...

sedih sangat episod tadi., jahatnya Hadi tu.. Oh Zain, sedarlah.. kesian kat El.. huhu

ieda immi said...

anak2 akak cukup suke tgk ;)

Aju Mohit said...

suke tgk diorg ni, comel kan fieda ;)

Cik Nur said...

oo..yeke...?
nur pun baru tahu tu adik emma maembong....

lawa2kan depa ni...

kayyana said...

suke gile bile tgk dieorang da berbaik... jahat giler si adi tu ngn si azira... haihhh.. tak sabo nk tgk episod mggu depannye. zera tu mmg adik emma maembong tp emma tu lg cantik kot..

Chic Na said...

baru je nak berbaik2 timbul konflik lg. adehh..

Deqla manjew said...

haah kan.. nama bpk kan maembong gak..tp lawo lg emma...hihi.. muka x sama kan depa nih..

sHaRiNa eLyaNa said...

done lactacyd

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedih pulak part ni

IntaNBerliaN said...

ooo adik emma maembong ke... mmg cantik pun

9n0L4 said...

mmg dh tahu adek emma. hehe. el tu sepupu sape ehhh? lupe. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.