Friday, 11 January 2013

Syukur..melekat lagi..!!

Salam pagi Jumaat....
Tajuk entry jgn pulak ada yg salah sangka ye..ni bukan lekat apapun cuma melekat iklan kat blog ni...
Alhamdulillah...syukur sgt2 kerana BE masih lagi sudi bertandang ke sini..ini betul2 rezeki awal tahun..
tapi iklan ni berkongsi tempat la dgn iklan DHC Watson yg ruang iklannya kat bawah entry ni...


Kali ni iklan Maxis Q1 Hotlink pula sudi menyinggah...Jom kita belek2 ada apa dgn iklan ni..


Oh...ada peraduan rupanya...kalau you all nak menang hadiah..cara2 nya ada di bawah...
atau klik sini untuk selanjutnya..saya tak dapat nk join sbb pengguna line Celcom...hehehehe


*Ini adalah CPUV ketiga untuk tahun 2013

31 org bagi komen best..:

Mia Kassim said...

Salam kenal....tahniah !! banyak masyuk tu.... :D

Deqla manjew said...

haha.. tajuk mmg betul2 bikin suspen tau kak.. =)

Ujie said...

Hehe..baru nk tersalah sangka tau..

Btw..congrats! Dah ketiga tu..

umialya said...

tahniah fieda

Ibu Lala said...

ingatkan apa yang melekat tadi...salam jumaat fieda..

Tihara said...

alhamdulillah fieda, banyak dapat BE..
saya baru dapat ciput dah kena potong..tah kenapa..huhu kuciwa dgn nuffy :)

Kakzakie said...

Rezeki dtg bergolek fieda. Terima dgn hati terbuka. Syukur alhamdulillah..

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..rezeki

Kakcik Nur said...

Blog kakcik juga yang masih kekeringan BE...

Tahniah Fieda. :)

Fiza Rahman said...

Tahniah. Mak jeles nok. Nuffnang tak sudi nak bagi BE lagi...huhuhu...

Fiza Rahman said...

Anmum ☺☺

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kak! sama la ngan sue. dpt yg sama gak. ade 3 lagi BE/CPUV yg menyinggah :)

Qhaifa Nur said...

tahniah...tahniah....

Cik Nur said...

Tahniahh..!

CPUV nur earning dia kurang..sama macam kak ina...

akak kurang x..?

Mimie said...

tahniah kak

myfreeminded said...

Ingat lekat baby tadi, hehe

::EIDA:: said...

Best best!! ;)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda.. rezeki thn baru :-)

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah... Tahniah

misz uzmy said...

sampai sekarang mylia masih tak paham nak tengok nya camne..sedihkan,....

Si Matatajam said...

Tahniah kak Fieda...Maaf yek iklan x kuar..

Ummi Iman said...

Byknya BE.. tahniah

mama tisya said...

wah dh 3be thn baru..kita tk dpt2 lg thn baru ni

Myra Jay said...

Tahniah kak, income pun masyukk :D

sal ya said...

alhamdulillah...

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak fieda..murah rezeki

wan nurul hezrina abd halim said...

Tahniah kak

shahdiana said...

hahaha...dah agak dah...kak fieda buat saspen jerk...

sHaRiNa eLyaNa said...

wah byknya..bg la tips hehe

9n0L4 said...

byknyeeeeee. huhu. org rajin mcm akak takpe la. lame dh tak main klik ehhh kite. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.