Monday, 7 January 2013

Terukir di bintang (Yuna) versi Aizat menang AJL 27

AJL ke 27 dah pun selesai semalam..mula2 tgk saya seronok gak sbb ada kelainan dari segi effect pentas..makin dilayan makin best pulak....tapi byk2 lagu tu saya paling suka persembahan Black (Teman pengganti) dan Aizat (Terukir Di Bintang)...paling gempak persembahan penutup la dari otai2 rock...mmg tak sangka papa rock Ramli Sarip sangat2 lah bertenaga malam tadi sampaikan semua penonton bangun nyanyi sekali...

Keputusan penuh AJL27

1. Juara – Terukir Di Bintang (Yunalis Zarai)
2. Naib Juara – Idola (Azlan & The TypeWriter, ciptaan Audi Mok)
3. Tempat Ketiga – Ku Akui (ciptaan Ajai, nyanyian Hafiz)
4. Vokal Terbaik – Ku Akui (Hafiz)
5. Persembahan Terbaik – Teman Pengganti (Black & RJ)



Sodap suara si Black ni nyayi live..memukau..


Memang best Aizat bawak lagu ni malam tadi..sempoi jer..lagipun pertama kali kan lagu Terukir Di Bintang dibawakan oleh penyanyi lelaki..so ada kelainan la...

38 org bagi komen best..:

Mimie said...

aizat nyanyi lagu terukir di bintang lg best dr yuna

Deqla manjew said...

lebih suka kalo lagu teman pengganti yg menang..hihi.. tp x dinafikan mmg best aizat nyanyi..

syawalsimpsons said...

N pertama kali jua la dalam sejarah AJL penyayi ganti menang bawak lagu org lain..terbaik

syawalsimpsons said...

N pertama kali jua la dalam sejarah AJL penyayi ganti menang bawak lagu org lain..terbaik

Anum said...

terbaik

Mrs Velentine said...

tahniah semua..hehehe...paling suka persembahan lasst

Mrs Velentine said...

tahniah semua..hehehe...paling suka persembahan lasst

Mrs Velentine said...

done DHC & anmum

Cik Nur said...

best..!
Suke aizat... :)

Bila dgr aizat nyanyi lagu ni kan, terus lupa mcm mana yuna nyanyikan..hihihi

Nad @ MamaZN said...

Sgt lain!
Santai, sempoi, rileks dan sewaktu.dgn nya =)

Hanif Idrus said...

Aku aku i Aizat memang best..bersahaja bawa lagu tersebut macam playboy Paris..heheeheh

are_lin@yu said...

mmg memukau!hehe

QasehnyaRania said...

target blcak;)
dapat persembahan pon ok jugak la;)
aizat bersahaja yg penting nk hensem disitu ...hihi

tgk misai dia ;)

Si Matatajam said...

Mmg best sgt gaya Aizat mlm smlm

Ibu Lala said...

Smlm x tgk live pun. Baru td tgk kt internet smbil smbil buat keje.

::EIDA:: said...

Tapi pelik nape black menang persembahan terbaik, tak best pun persembahan dia.. ida rasa persembahan idola lagi best... ;)

Ema Blog said...

tahniah utk pemenang..ema tak tgk pun..huhuhu

wan nurul hezrina abd halim said...

suka ngan AJL27 kali nie..mmg terpersona tgk..

ieda said...

tahniah buat yuna kan ;)

kinara kinatara said...

suka aizat nyanyi versetail:)

eita said...

semalam tengok sambil tido...

sedar2 je dah umum pemenang

Chic Na said...

suka la aizat nyanyi lagu ni.

Si Matatajam said...

Memang best sgt perfomance Aizat mlm AJL tu...misai tu yg cute..Muahahaha

jaakechik said...

yg part yuna muncul lambai2 tgn tu best kan..romantik jer...hihi...

Fiza Rahman said...

Best juga aizat nyanyi lagu ni. Tapi frust lah teman pengganti tak menang.

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh2 dia mnng.

ieyda said...

suka sgt AJL 27 kali nie....

klick2 DHC akak jgk...hihihiii

suri solehah said...

akak tak sempat nak tengok,,,bukan apa kalau anak2 tak tidur..makanya 24jamlah siaran kartun diaorag hehe

Myra Jay said...

Versi Aizat memang best... :D

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah untuk aizat..

Puan Kutu said...

semangat nk tgok ajl smp tidokan aiman depan tv,(klu tido dlm bilik bila jg dia akan dtg panggil ibu tido dengan dia) last2 sy yg tido..sape menang pun tak tau..nasiblah time aizat nyanyi smpt tgok..:)

shidaR said...

tahniah aizat dan lagu yuna :)

IntaNBerliaN said...

aizat nyanyi best kan..

IntaNBerliaN said...

aizat nyanyi best kan..

IntaNBerliaN said...

aizat nyanyi best kan..

sHaRiNa eLyaNa said...

terbaik aizat sempoi ja bawa lagu ni heheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani xtgk qalief warded time tu

9n0L4 said...

lagu ni mmg best. muzik die lain dari yg lain. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.