Wednesday, 23 January 2013

THR GEGAR the best

Nape ntah sejak dua menjak ni pagi2 sambil berblog syok pulak saya duk dengar THR GEGAR..suka dgr celoteh 2 org dj radio tu SHAH dan ZURA..


Ni la SHAH dgn ZURA yg pagi2 duk membebel kat THR GEGAR...muda lagi orgnya...

Pagi2 ada segmen lepas geram tau...SHAH dgn ZURA kasi peluang la kat pendengar untuk lepaskan geram..mcm2 la geram yg pendengar luahkan..antaranya pagi tadi pasal ada pakcik tu pi bank kat Kuantan nak buat akaun isteri dia...tggu sampai 4 jam no tak naik2 lagi..ada sorang mamat tu baru dtg ambik no sgt lah jauh ke belakang tp selamba jer dia gi kat kaunter dan tak sampai 2 minit urusan dia siap..sekali pakcik tu gi tanya nape org tu dtg lambat tapi sng2 jer settle dulu..dia dh tggu 4 jam ni..nak tau kerani bank jawab ape..?suka hati  saya lah dah dia kawan saya..pakcik kalau rasa tak nak tggu lama gi buat kat bank lain...sungguh kurang sopan kan..anak sape la tu...mcm2 ragam manusia ni...

Dulu nak dengar radio ni time balik Kuantan jer sbb radio ni hanya boleh didengar oleh pendengar pantai timur..balik sini tak dapat nak dengar sbb mmg takder dalam frenkunsi radio...suami puas cari aritu...pastu baru saya perasan rupanya THR GEGAR ni ada dalam list channel  863 ASTRO.lagu2 dari radio ni mmg best...sebab balance dgn lagu2 baru dan lama...


Kalau korang nak dengar on9 radio THR GEGAR boleh klik sini...
ni pulak laman web THR GEGAR..

Memang syok dengar sbb ada loghat Kelate,Ganu dan Kuantan...biasanya ptg2 saya dengar on9 jer sbb Maira tido..tak boleh lah bising2....hihihii

Kawan2 yg duk pantai timur mesti suka jugak dengar THR GEGAR kan...

24 org bagi komen best..:

Anum said...

comel dj dia

N.Aima K said...

tak pernah lg dengar THR

Ema Blog said...

tak pernah dengar pun THR Gegar ni...memanjang HOT FM yang meneman setiap kali drive kete

Nens Collection said...

jarang2 layan.sbb naik moto g keje..hehe

Deq's Qienz said...

dq slalu gak buka radio nihh..best jugaaa

Budak Kampung said...

kak fieda...kita sma la minat giler thr gegar. iman kat tmpat keje sokmo dgr dame nh smpai mlm.plaing bez mlm jumaat sbtu lyn hindustan song...

Cik Nur said...

malam ade hindustan jugakkan radio ni..?

Mrs Velentine said...

x pernah dengar THR ni kak

Deqla manjew said...

dulu suka dgr sb ada lagu hindustan..eh ada lagi x skng ni? mmg dah lama x dgr radio ni.. lagi2 skng ni mmg jrg la dgr radio..ngeee...

Arina Shamsul said...

caits! senang2 je dia jawab camtu dengan pacik tu,kalau dia jawab camtu dgn saya,saya ludah depan dia..hahahahha. biar sama2 kurang ajar..kekeke.

QasehnyaRania said...

sejak dah terminate astro memang dah tak layan THR gegar.dok jb dulu selalu je.tgh siap2 nak g kje mesti layan..
comey la zura.body po cantik.muda lagi.

are_lin@yu said...

tak pernah lyn lg ni..hihi

Aju Mohit said...

dulu2 mmg suka dgr radio thr ni fieda

izan mama mia said...

masa sebelum ada mia dulu..mmg izan akan layan radi gegar nih..dari lepas subuh sampai hubby balik kerja..tapi sejak ada mia...dia tak bg dengar radio dah..huuhuh

Ratu Hatiku said...

THR Gegar mmg best...saya selalu dgr THR atau Suria je skrg nie

Nieyxzha Hassan said...

Jarang sangat bukak radio skang ni..huhu..try bukak nanti

~ sungguh kurang asam keping betul kerani bank tu..tak patut ckp cmtu..die tu kan represent bank tu..bank mane tu..jom boikot..hahaha

myfreeminded said...

amboi senangnya jawapan dia...

IntaNBerliaN said...

tgk tudung zura, tingat tudung yg hadiah ga baru ni.. hahha

sHaRiNa eLyaNa said...

smbil layan radio upanya heheh

Shida Radzuan said...

dulu shida pn suka..kakak la rajin dgr hehee :D

Che Rosliza Che Mat said...

rajin betul fieda dengar radio ya...

Mimi Azirah said...

sgguh kurg ajar org bank tuh ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah dgr radio tu

9n0L4 said...

kurang hajor nye org tu. takyah keje kat department customer la kalau mcm tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.