Tuesday, 22 January 2013

Tips2 nak tingkatkan pembaca

Ni komen dari Mayang semalam berikutan dari entry ni...betul ckp Mayang sebelum kita nak up uv dah tentulah kita kena up dulu pembaca blog kita kan..jadi camne plk cara kita nak tingkatkan pembaca ke blog kita sekaligus dapat menaikkan uv..?


Saya mmg tak pandai sgt bab nk bagi tips2 ni tapi dari pengalaman saya la selama 2 tahun berblogging yg saya ingat cara saya nak tarik pembaca dtg sini saya akan bw..dan masa bw jgn la lupe plk tggal jejak..ajak dorang baca entry kita pulak....sentiasa jadi pembaca setia blog lain..blog kita plk jgn la sarat dgn widget2 yg memberatkan blog...kalau tak nanti tak habis loading org dh tekan x..pastu org dh tak nak masuk dah...tempat nk komen pun kalau boleh guna jenis pop up untk memudahkan pembaca..tp ni pendapat saya la ye...

Senang cite meh baca tips2 untuk tambah pembaca ke blog dari blogger hebat Eyriqazz.com..
dulu saya banyak juga refer kat google untuk cari tips2 ni..

33 org bagi komen best..:

Anum said...

jom mencuba bersama

umi alya said...

betul2

Sally Yatiey said...

nice sharing ;D

Mayang ABDUL RAZAK said...

wookeyhh fida .. tq ya..

Fiza Rahman said...

Thanks for the tips.

tenku butang said...

dh follow .. follow me back yea.. =)
http://tengkubutang.blogspot.com/

::EIDA:: said...

ida baru tukar kotak komen.. dari pop up ke embed.. huhuhu....

Ema Blog said...

tips yang berguna..thanks fieda

Nad MamaZN said...

Tq kak..!

lynndamya said...

betul, satu2nya cara ialah dgn setia mnjadi pembaca, baru leh dpt pembaca setia jugak, hehe :) nice tips akak, thanx :)

Mrs Velentine said...

nice sharing kak

LYAfrina said...

a ah..setuju tu. kna rajin tinggal jejak.. n lama2 akan familiar n mrk akan jd pgunjung setia..walaupon adaketika krn keadaan/komitmen y buatkan kt xleh bw.. penting jgak mdapat kwn blogger y setia...

Tihara said...

thanks 4 sharing fieda.. :)

Yana Libra said...

mari kita sama2 cuba..hehe~ :)

izan mama mia said...

tgh gigih mencuba ni kak fieda...lagi satu,..blog kena nampak menarik..jadi org pun tertarik nak duduk lama kat blog kita..hihihi...er..mana cik rose yer..lama tak nampak..

Aju Mohit said...

hmm tq for sharing, mantaplah blog fieda skrg ;)

Nieyxzha Hassan said...

Jom upkan semua...
^^
~ pening dengan kerenah raisya 2,3 hari ni..tak tau kenape..asyik nak berkepit aje.. -.-'

sHaRiNa eLyaNa said...

sha pun guna tips cm akak..hehe

dya bunga said...

dya pun nk cuba lah tips dri blog eriqaz

Mas Zull said...

asslamualaikum fieda...menarik...:)

Cik Nur said...

BW tu pentingkan...
tp kalau tak de masa tu..susah sikitlah...

Anonymous said...

What's up it's me, I am alѕo visitіng this sitе daily,
this wеb page іs trulу nice
and the visitors are genuinely ѕharіng plеasant
thoughts.
Visit my blog post ; just click the following document

Cik Aini said...

thanks sharing kak :)

Deqla manjew said...

blog akk mmg ramai pembaca kan.. alhamdulillah blog deqla pun mcm tu jgk.. berbanding dulu yg sunyi sepi je..hihihi.. smuanya sbb GSF jugak. :)

QasehnyaRania said...

a`aa..betul tu.kena rajin bw.
su ghasa su ada buat la n3 berkaitan.nnti nak godek balik ;D

QasehnyaRania said...

a`aa..betul tu.kena rajin bw.
su ghasa su ada buat la n3 berkaitan.nnti nak godek balik ;D

QasehnyaRania said...

a`aa..betul tu.kena rajin bw.
su ghasa su ada buat la n3 berkaitan.nnti nak godek balik ;D

IntaNBerliaN said...

bagus ni... dah g terjah kat blog eyriqazz

IntaNBerliaN said...

kak fieda, iklan tad`ok la pulok

Shida Radzuan said...

nice sharing kak fieda :)

Mimi Azirah said...

sy pun buat care yg same kak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kena terjah blog eyriqazz

9n0L4 said...

ape yg kite buat, mesti org balas kan. mesti bace blog org lain kalau nk org bace blog kite. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.