Saturday, 12 January 2013

Tonton online Sepah The Movie

Memang dah lama tggu cite ni keluar...budak2 ni pun tak sabar nak tgk..jadi hujung minggu ni jom layan...


“Sepah The Movie” mengisahkan ragam tiga lelaki bujang yang bekerja di sebuah kilang elektronik. Jep, Shuib dan Mamat berkawan rapat sejak dari kecil dan mempunyai hobi yang sama iaitu obses dengan sukan motor lasak atau motor cross. Mereka yang dikenali sebagai ’Sepah’ merupakan juara sukan tersebut di sekitar Johor Bahru. 

Dalam pada itu, mereka menghadapi peristiwa yang telah melahirkan konflik persahabatan mereka. Munculnya seorang gadis cantik bernama “ Ayu sofea “ ,yang bertugas dibahagian “Training “ (trainer) dikilang elektronik tempat mereka bekerja. Tiga bujang Sepah mengambil peluang tersebut untuk memujuk hati Ayu Sofea terutama Jep. 

Mampukah Jep memenangi hati Ayu Sofea? Bagaimana Jep berhadapan dengan Shuib dan Mamat dalam mendapatkan semula Ayu Sofea?

17 org bagi komen best..:

ros_reeza said...

itulah, tengok iklan dia macam best je.. lawak :)

Kakzakie said...

Kena carilah vcdnya fieda. Kakak kat office nie. Kalau ada masa nak juga tengok. Kelakar nie, kakak tengok sekejap sempai Jehan miskin salam tu. Nanti balik kerja sambunglah...

Cik Nur said...

nanti lapang2 boleh tgk ni.. :)

dya bunga said...

dya tunggu dvd..haha..nk tgk online internt mcm siput

penyuluh perikanan said...

tontonan oke, bagus videonya,
selamat siang saudaraku, ini kunjungan dari Indonesia, dalam rangka silaturahmi
salam sukses untuk semua saudaraku .....
terima kasih, jangan lupa singgah balik
ditungggu

Cik Aini said...

ai pun x tengok lg..best ke?

kinara kinatara said...

wah nanti nak tegok jugak cerita nie..:)

Myra Jay said...

Nal tengok, tp internet slow sangat untuk didownload..huhuu

Nieyxzha Hassan said...

Huhu..besok nak layan..harap rania tak kacau nak tgk upin ipin sudah..hehehe

sal ya said...

katanya cerita ni tak best.

Mrs Velentine said...

line tenet slow lah kak

IntaNBerliaN said...

kalau tgk video ni, mau lg cpt broadband sy hbs limit ni.. hihii

Deqla manjew said...

deqla dah tgk dulu...kat panggung.. hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xtgk lg..nanti nk tgk jg mesti kelakar

wan nurul hezrina abd halim said...

Kalu sepah mesti lawak xkering gusi.

Mimi Azirah said...

sy tgk kat astro first

9n0L4 said...

rupenye shuib punye buah hati. sian jep. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.