Saturday, 19 January 2013

UV naik mendadak ke 2k



Print screen dari shoutbox pada pukul 10 -hari Jumaat malam...



Ni pula print screen dari Nuffnang pada pukul 11 malam..pukul 10 terpacak naik graf tu ke atas...



Hasilnya print screen pagi tadi uv semalam dah cecah ke 2k..mmg pecah rekod la...

Ni semua gara2 entry ni...maknanya kalau buat entry mengena dgn apa yg org tgh duk cari time tu dapatlah uv gini...kan..kan....

Tapi time uv terpacak gini semalam iklan CPUV tak muncul2 plk tu..menyorok dia ye...kalau tak mesti masyuk earningnya....hehehehe...

32 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

banyak tu kak.... :)

umi alya said...

tahniah..

ieda immi said...

alhamdulillah ..
bukan senang nak dpt UV sehari 2K tuu .. terbaik lah dik ;)

Aju Mohit said...

wahhh byk tu fieda!!! seronok tgk uv mancanak mcm ni

Nora Karim said...

memang untung kalau buat entri kena dengan carian pengguna internet.. hehehe

Nad MamaZN said...

Aduhhh hebatnye kak
Nak nanges tgk ngka haha!

Nad MamaZN said...

*angka*

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda... dapat gak kita merasa UV 2k yer.. hehhe... xsia2 kita sembang lama2 semalam sampai terkeluar idea kak fieda nk up cite maharaja lawak/.. heheh

Nieyxzha Hassan said...

Tak pernah dpt cmtu..nak jugak xD

ANIM said...

terbaik....

QasehnyaRania said...

tahniah kak :D

MAY said...

Rmi tuh...sy plg tgi pun 300++ je.

jaakechik said...

wahh tahniah kak, tu entry SEO tu...hihi... kena rajin kupas isu semasa baru uv masuk, hihi. tp jaa malassss.....tu x maju. tapi kan, blog akak maintain ngetopp uv setiap hari tu...tahniah skali lagi ye.

Kniedaz said...

uuii...ramai tu...kadang-kadang nk dapat tinggi macam tu bercinta kan

suhaina laui. said...

tahniah kak fieda....syoknye ;)

Bui Junaidi said...

WOW..TERER MAIN ENTRY SEO NI..HEHE..TAHNIAH2

cik nur said...

wahh untung nyer u banyak visitor nur punya pun semput2 je hehehe :)

cik violet said...

perghhh.. masyuk kak :)

Mieya Atiera said...

Same with me. Tapi takdelah UV mencecah ke angka beribu macam tu.

Jemarisuri said...

tahniah fieda..hurmm best kan kalau ari2 camtu...hihi

Sally Yatiey said...

Wahhh tingginya UV :) Tahniah..

shahdiana said...

tahniah kak fieda...kencangla nanti ye....alhamdulilah rezeki kan....

Cik Aini said...

wah byk tu :)
tahniah2..rezeki :)

Deqla manjew said...

tahniah kak.. rejeki smpena 2 tahun berblogging..hihi

Puan Kutu said...

semua nak tgok mlm final,tu yg mendadak naik tu,bestnya!

Mimi Azirah said...

tahniah kak fieda

Shida Radzuan said...

lebat kak fieda tahniah :)

syiela said...

tahniah kak fieda.. kalau ada BE memang kembung poket la :)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah pndai akak cr point hehe..tahniah..nak kena bljar ni hehe

jaa jaa said...

wow, naik 4x ganda...bagus betul.. tahniah k.fieda

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

thumbs up utk kak fieda :-)

9n0L4 said...

mak oi kak. terjojol mate saye ni menengoknye. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.