Friday, 18 January 2013

UV,keyword,referrers dan followers

Oleh kerana arini kan besday blog jadi entry arini sume pasal pencapaian blog ye..bukan nak menunjuk tapi just nak share dgn kawan2 uv,keyword,referres dan followers yg saya perolehi sejak dua menjak ni...statistik ni saya ambik dari Nuffnang...


Alhamdulillah dapat maintain angka macam kat atas ni..terima kasih pada semua kawan2 dan juga silent readers...harap2 uv pasni dapatlah bertambah macam Ina..makin maju blog dia sekarang..


Ni pulak keyword yg hot untuk bulan lepas..puding roti tu mmg selalu duk tangga teratas..selalu duk berlumba lumba dgn keyword malam pertama...amboi korang...suka ye cari info pasal malam pertama...nak baca entry saya pasal malam pertama tu klik sini..ala..bukan 18sx punya daaa....keyword pasal minyak yu yee mmg tgh hot jugak sbb aritu ada kemusykilan sikit tentang status halalnya..tp lepas dah baca kat sini rasanya korang tak perlu risau lagi kot sbb JAKIM sendiri dah ada jawapannya..saya dgn sepupu pun pernah gak interview dgn tokey kedai ubat pasal minyak ni...

Wah..tgk keyword aiskrim goreng terliur plk saya..dah lama tak buat aiskrim goreng ni..kalau dulu sentiasa simpan stok dlm peti....Kalau korang nak petua putihkan gigi tu klik sini


Kalau bab2 referrers ni plk kebanyakannya yg masuk sini datang dari google...


Last sekali nak cite bab followers blog ni...alhamdulillah nmpk angka 2k++ mmg best kan.ambik masa 2 tahun nk dapat followers seramai tu..tapi kita kena ingat followers yg ramai belum tentu menjamin semuanya datang ke blog kita..belum tentu tau..sbb ada juga blog yg followers nya sikit toet tapi uv nya tinggi sbb pembaca setianya ramai..dan termasuk juga silent readers..setakat ni saya alhamdulillah ada la juga pembaca setia yg tiap2 hari akan masuk sini serta komen..terima kasih tau....juga kepada silent readers..

Oh ye...perasan tak watermark saya dah berubah..cer tgk tu..cantik kan...comey lote...pasni saya cite siapa yg buatkan...

*meh la ucap happy besday kat sini..komen pun berkemungkinan boleh dapat hadiah..

33 org bagi komen best..:

Anum said...

tahniah

syawalsimpsons said...

alhamdulillah

Saya Disini said...

bnyknye keyword..

Myra Jay said...

Tahniah kak, moga terus cemerlang dan mantap :D

Masya said...

meriahnya uv akak mesti cpuv makin bakin banyak masuk, bestnya akak.. bertambah maju...

intanfirdaus247 said...

Tahniah Kak Fieda..:) lagi satu header baru eh?

eita said...

tahniah kak....

mekin bertambah maju..
kadang tu tak sempat nak singgah

Bui Junaidi said...

WOW..SATU PENCAPAIAN YG MEMBANGGAKAN..TAHNIAH FIEDA..

Si Matatajam said...

Dasatnya pencapaian blog Kak Fieda..hope M pun dapat capai cam akak nnt

Ujie said...

Elok fieda share..boleh jd penaik semangat.

Mcmana nk dpt uv byk tu eh? Kena kerap update ke?

Cik Nur said...

terbaiklah kak..!
Apapun tahniah..teruskan berblogging ye.. :)

selamat ulangtahun blog..!

izan mama mia said...

hebat..tu jer mampu izan cakap...

sHaRiNa eLyaNa said...

wah hbt oh blog akak..tahniah

sHaRiNa eLyaNa said...

white

umialya said...

kalah akak..

Gombug said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jemarisuri said...

tahniah fieda...js hurmmm jauh la nk jadi camtu...hihi

Nida Mohd said...

Seronoknya tgk kak fieda punya pencapaian..smga trs sukses dlm dunia blogging..

sue zainun said...

salam k.fieda...tahniah n happy birthday buat my lovely-fieda..:)

Mrs Velentine said...

wah...bilalah nak merasa mcm UV ni..huhu..

are_lin@yu said...

wahh beznya..blog aka mmg dh femes..tahniah dear ;)

Aishah Jahirah said...

wuu tingginya trafik...bila le nk cecah banyak tu...hehee..moga main berjaya ye...

Aju Mohit said...

tahniah fieda, dapat maintain uv mmg best kan sebab bukan senang nak maintain lagutu

Yana Libra said...

wah..tinggi UV akak~ :)

Mimi Azirah said...

tahniah kak fieda...

wan nurul hezrina abd halim said...

Mlm2ni dtg blog ungu yg cumil tok komen.nurul uv xtggipun..cketje memg xbusaha keras.hehe.pasni kena byk kutip ilmu

Nad MamaZN said...

Bila la saya nak dpt uv n follower mcm akak..huhu

Fieda Rafli said...

@Ujie

fieda pun dok tau nak bagi tips tp ada org kata kena selalu up entry..kalau boleh sehari 4-5 entry...

Fieda Rafli said...

terima kasih semua..

IntaNBerliaN said...

bagus kak fieda ni.. dgr kata... byk update.. hehee

::EIDA:: said...

tahniah kak ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak fieda...salute la

9n0L4 said...

fuhhhhh. tak terkejor la saye dgn UV akak setingi mcm ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.