Saturday, 12 January 2013

Video Maharaja Lawak Mega 2012 Separuh Akhir

Tadi sakit perut gelak tgk dorang ni perform terutama part silent comedy..persembahan pertama dorang pasal peribahasa.....boleh hilang semua stress tau..saya nak share video part silent comedy kat sini....kot2 ada kawan2 yg takder ASTRO MUSTIKA nk tgk jugak..

Kelima lima kumpulan ini juga layak ke final minggu depan..Sape agaknya yg bergelar juara untuk Maharajalawak Mega kali ni ye...



JOZAN- walaupun Zizan perform sorang masih boleh kasi org gelak cuma persembahan pertama tu bagi saya mcm takder yg best..cuma lebihnya duk terlompat lompat jer..yg kedua ni ok..kalau bab gerakan badan mmg kasi la kat Zizan ni..


JAMBU-mmg sentiasa lain dari yg lain..bak kata Awie jenaka Jambu adalah jenaka luarbiasa..



SHIRO pun best jugak time ni...siap ada lagu Terukir di bintang versi Aizat bermisai pegang mug merah masa kat AJL lagi...hihihi



BOBOI buat saya gelak sbb Nabil la..keluar jer joget lagu makhluk tuhan yg paling seksi..mmg seksi pun Nabil jadi pompuan...Awie kata dia jatuh cinta sama Nabil versi pompuan ni....awww...



SAYWHO pun ok...masih boleh buat saya gelak.


Kali ni saya rasa yg boleh menang samada JOZAN atau JAMBU..tapi takkan final nanti Zizan perform sorang2 jugak kan..kesian plk tgk kat dia..tp nak buat macamna kan Johan sakit...

Nak share satu lagi video Jambu yg best..ni persembahan pertama dorang..

18 org bagi komen best..:

shazila mohd gazali said...

nak tengok.. nak tengok... tp esoklah..
skrang dh mengantuk...huuwaaa..
bestnyer/..

umialya said...

bestkan..

ros_reeza said...

memang lawakka.. untuk persembahan malam tadi, Ros lebih kepada Shiro rasanya.. Tapi, untk final minggu depan,Ros pilih JOZAn,. harap2 Johan pulih dan sempat buat persembahan dengan zizan . kesian zizan malam tadi.. sorang-sorang..

lelamaisara said...

mekasih kak fieda up sini..dapat gak tgok kat sini..;)

Cik Nur said...

jozan yg pertama kureng sikitkan...
yg kedua best..hihihi

dya bunga said...

jozan masa persembahan pertama mmg xbest..tpi kedua mmg best..dya sokong jambu

kinara kinatara said...

moga johan cepat sembuh..:)

Myra Jay said...

Hheeee, memang best + kelakar :D

Anonymous said...

I am regular reader, how are you everybody?

This paragraph posted at this website is actually nice.
Also visit my homepage - thedietsolutionreport.Org

sal ya said...

selamat menonton.

Mrs Velentine said...

best video jambu...

IntaNBerliaN said...

Saya sokong jambu!! hihii

Deqla manjew said...

deqla suka jozan & jambu.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xsabar nk tgk final hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

Vote jambu n joyan

Mimi Azirah said...

jenuh sy nk tgk satu satu

9n0L4 said...

jambu sgt kiut dan keratif. ade je lawak baru. ;)

Anonymous said...

Heу Therе. I ԁiѕcovereԁ youг blog the
usе of msn. Τhis is a гeally ωell ωritten article.
I will maκе sure to bookmark it аnd сome back
to learn more of your useful info. Thanks fοr the post.
I will definitely return.

mу weblog - free ms points

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.