Wednesday, 16 January 2013

Wajah2 ceria seawal 7 pagi

Amboi..pagi2 dah bergambar ye Maira...wajah selepas baik dari demam dan batuk..nasib baik tak melarat ke minggu ni....dari tak suka makan ubat dh jadi senang nk mkn ubat disebabkan dia nak cepat baik nak gi sekolah...masa ni baru pukul 7 pagi tapi dia dah sibuk galas beg sekolah ajak trun...takut van terlepas katanya...padahal van dtg pukul 7.20..dia sng jer bangun tido...sekali kejut terus bangun nak mandi...


Kena bukak tv la pagi2.. kasi dia layan kartun dulu sebelum turun..


Dan satu lagi kemestian sebelum pergi sekolah....KITA MINUM DULUUUUU....
hihihi..Maira tak malu la dh sekolah masih isap susu botol...tapi sejak dah sekolah ni kurang sikit dah aktiviti minum dlm botol ni..cuma time pagi dan malam jer...dah try kasi dalam cawan...lambat dia nk habiskan...


Tadi sibuk nk bawak telekung sembahyang gi sekolah sbb katanya ustazah nak ajar solat....Belajar rajin2 ye sayang...

41 org bagi komen best..:

Kniedaz said...

amboi..senang bangun bagusla..mama pun tak tension pg2..ceria je..good girl

~ yus ~ said...

hihi, masih hisap botol. Anak saya yg darjah 1 Abid tu pun kadang2 ketagih nak hisap botol, botol adik dia jadi mangsa...huhu

IntaNBerliaN said...

done nokia n anmum

IntaNBerliaN said...

maira xmalu... isap botol lagi.. kan dah sekolah.. minumlah dlm cawan.. hihii

shazila mohd gazali said...

wah.. dh pandai dh maira skrang....semoga jadi ank yg solehah yer... dh ler awk tu satu2nyer puteri mama...hihihi

Falsya said...

comel maira..minum pakai botol lagi ke yayang?....;)

Ujie said...

wow..cantiknya blog fieda!

kemain maira posing..walaupun sambil pegang botol..^__^

Fiza Rahman said...

Comel. Bagusnya...pagi2 dah ceria nak gi skolah yer.

Fiza Rahman said...

Anmum ☺☺

Mrs Velentine said...

MV pulak pagi tadipayah pujuk abg haikal ke sekolah..huhu....

Mrs Velentine said...

done anmum & hotlink

Kakzakie said...

Biarlah dia hisap susu dlm botol dulu Fieda. Anak kakak semua kakak tak sekat tapi masuk umur 7 tahun sendiri malu tak mahu.

Kalau minum cawan mesti sikit kan..

syawalsimpsons said...

botol susu mmg tak lepas kan

Kesuma Angsana said...

yg lain dah ok dah. cuma tang botol susu tu hehehe

are_lin@yu said...

comelnya dia..mcm mk dia..hehe

Saya Disini said...

semangat nk p sekolah

ros_reeza said...

alahai comelnya kak.. ooo minum botol lagi ye?..

Deq's Qienz said...

comel..tak mnahan pix last tuh..kena botol dulu ek sblum ke skul.

N.Aima K said...

bgslah dia ni g sekolah ceriaaa

Qhaifa Nur said...

macam tuh lah gud girl...bersemangat nak pergi sekolah...

hisap botol kat umah saja tau...

Cik Nur said...

alololo..comeii..!
semangat betul dia.. :)

Ratu Hatiku said...

Comelnya dia bertudung... sebelum skolah kita minum dulu ya... :P

lelamaisara said...

memang ceria dan semnagt anak akak nak p sekolah ...:)

QasehnyaRania said...

alolo..siap bergaya bagai ye maira..
akak cantik la design baru..
tapi still maintain purple ye :D

Nazayiena Ayiena said...

Senangnya Maira rajin nak ke sklh,si Izzyan plk ikut mood plk dia nak ke sklh,pening kepala kak Nurul nie.

Puan Siti said...

comei3....suka tengok...

Misz Mieza said...

Good girl Maira ni.. rajin gi skolah.. Semangat lagi.. =)

ANIM said...

gambar maira last tu yg comel habis..
nenen lagi ek..

Puan Kutu said...

baguslah maira ni suka sekolah..tp bab hisap susu dlm botol tu yg tak tahan..comel jer!hehe

izan mama mia said...

bagusnya maira....
wah comelnyer blog dia..ni bt izan jelez tahap gaban nie..hahahaha..pandai cik rose edit..menjadik..

Mimie said...

bukan main lg posing....gambar last tuh tak menahan.....hehehe

Nad MamaZN said...

Sangat comellllll...!!!!
Thn ni umo 5 thn ek kak?
Baya zakwan la ek?

Deqla manjew said...

comelnye bertdg.. tgk anak bersemangat..mak lagi la bersemangat kan! :)

Warna Warni Kehidupan said...

wah rajinnya dia.. belajar rajin2 yer.. besar nanti jadi orang berguna..

dya bunga said...

blaja rajin2 ye

Ema Blog said...

cutenya maira..tak lama lagi tak minum susu lah dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo myra comey sungguh bertudung...tp naper hisap botol lagi tu hehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done hotlink

Si Matatajam said...

Bersemangatnya Maira nak pi sekolah ye kak... Sama la ngan Khalish, mesti nak kena tengok katun dulu..

wan nurul hezrina abd halim said...

Maira nampk ceria n manis..bgus didikbgun pg.sekolah rendah nanti sng

9n0L4 said...

huhu. comel bertudung tapiiiii hisap susu botol. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.