Tuesday, 8 January 2013

Walimatulurus Apek dan Leuniey | Astro Ria

Tak sempat nak tgk aritu rancangan khas Walimatulurus Apek dan Leuniey kat Astro Ria..tggu ulangan tak serempak plk..jumpe kat youtube saje share kot ada kawan2 yg nak tgk...Oh ye gambar kawin kat bawah ni majlis resepsi sebelah lelaki di Kg Cherang Kelantan..ada kawan blogger kita gi tau sbb dorang ada hubungan tali persaudaraan...sape dia....??hehehe....biarlah rahsia...





Lagi gambar nikah dan resepsi sebelah perempuan di sini

31 org bagi komen best..:

Anum said...

cute kan

Saya Disini said...

cntik

syawalsimpsons said...

saya pon tak sempat tgk

Solehah Shamsuddin said...

seriously diorang memang sweet. tudung leuniey tu cantik kan. baju dy pn cantik. tahniah apek dan leuniey :)

Mira Adzlia said...

suke la bju pngntin dorg tu...cntik sgt combination kaler dier

wan nurul hezrina abd halim said...

suka ngan wife dia sangat chantek=)

nanakimie said...

cantik baju diorang,heee..
eh sapa rakan blogger tu sis?:)

Nyue said...

cantik la bju apek n leuniey tuu..ehehhee...biru + purple..

intanfirdaus247 said...

cantiknya baju diaorang..waner tu lawa sungguh!!

Cik Nur said...

Nur tgk kejap2 je hari tu....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda..sempat gak tgk kat AstroRia..comel pasangan ni..

Suliana said...

cantik baju diorang.. tak dpt tgk kat tv. tak sempat ..

Mrs Velentine said...

sweet

Mayang ABDUL RAZAK said...

leuney cute la..

Deqla manjew said...

mmg gojes la majlis depa ni..selmt pengantin baru buat depa.. hihi

Qhaifa Nur said...

orgnya dah cantik..pakai apa pun nampak cantik...

Chic Na said...

leuniey gojes sgt. ;) cam tau jek sape. hihi..

Misz Mieza said...

Baju masa resepsi dorang cantik! ^^,

BaNu Syah said...

leuniey tu mmg comel qiut sgt

Puan Kutu said...

baju cantik..tak smpt tgok gak..lgpun tak minat sgt,tak tgok pun takpe.hiks..

Aju Mohit said...

alahai cantiknya diorg ni!! kaler tu menyerlah gitu ;)

Mimie said...

cantik baju dorg...sy rase sy tau sape blogger tuh..hehehe

Si Matatajam said...

Suka sangat tengok couple sama cantik sama padan ni..

shidaR said...

cantik sepdan dorg :)

Dunia Wilma said...

Sepadan la dorang dua nie...
Sweet sangat2 ^_^

IntaNBerliaN said...

cr ke.. hihii

Tihara said...

comey luni ni..mak dia pun lawa :)

Cik Aini said...

cantik..
mesti bloger kak Ros kan.heheehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sepadan..moga dorang bahagia selamanya

N.Aima K said...

cntk leuniey ni...perati dia bercakap..saya pn jatuh cinta hahaha

9n0L4 said...

cantik kaler biru die. konfem lps ni ramai buat tema kawen biru. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.