Monday, 18 February 2013

Big Apple > sodapnyer

Fuhhhh...donut sedap ni sekali sekali makan apa salahnya kan..hihii..kalau sokmo2 makan mmg menambahkan lemak la jawabnya...



Sepupu yg belikan aritu masa dia dtg umah time cuti CNY...mmg terbaik la...sedap belaka pilihan donut dari sepupu saya tu...kitaorang dah makan 6 bijik tak cukup...esok tu gi MINES cari lagi sambil tgk wayang cite Husin,Mon dan jin pakai toncit..

bersambung......

32 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

IntaNBerliaN said...

done sanofi

IntaNBerliaN said...

sekali sekala boleh la kan.... tp manis sungguh donut ni...

Deqla manjew said...

x dinafikan mmg sdp..lembut je kan...

QasehnyaRania said...

big apple mmg sodap kan.. ;)

Falsya said...

baru semalam makan..hehehee

Joanna Yunus said...

Donut Big Apple ni memang fav anak2 akak pun.... macam mana movie tu.... kalau tanya akak tak best sangat pun banyak merapu....

Zie said...

Setahun saya tak makan sebab sejak mengandung haritu memang tak berapa nak makan... baru2 ni dah makan emmm sedapya.... saya suka yg cheese dan almond tu sahaja..

umi alya said...

anak2pun suka

syawalsimpsons said...

alahai lama tak makan big apple ni

Bui Junaidi said...

BUI SUKA 'ALIEN'..TP MMG DH LAMA X MAKAN SBB DIET..HAHAHA

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

memang best..nyum2..lepas pekena nie,dunkin donut pun tak layan dah.hehe

:: Mrs.Eady :: said...

glup!

mama aryan said...

memang sedap..lembut je,tp dah lama tak makan nih

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya....tapi mahal sikitkan fieda...

sal ya said...

biasa anak2 pilih sendiri. sbb dia orang yg mkn banyak.

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Dah lama tak makan BA.

Nisa Greennnpanda said...

big apple nye donut mmg sodap, hehe.. >_<

Kesuma Angsana said...

mmg sedap cuma KA x suka yg manis2 sgt ni hehehe

Cik Puan Rara said...

hmmm dapnyaaaa.

izan mama mia said...

baru semalam makan ,, hubby marah sbb tak elok bg anak makan,,,tobat pas ni xleh beli dah

Ibu Lala said...

Big apple memang la terbaek. Orang kurus boleh la makan banyak. My feveret tu. Tapi kena control control kalau nak makan...fuh , meleh pulak ayaq liuq tgk nih...

Mimi Azirah said...

meleleh la air liur tgk la

Mrs Lurve said...

memg sedap, suka jgk beli nie...tp sejak akhir2 preggy nie xberani pulak nk mkn manis2..takut

Chic Na said...

sesekali xpe kak. hihi..

sHaRiNa eLyaNa said...

sha nak color pink hehe

akak yg lipstik kologen tu berapa harga?

eita said...

pernah makan yang pink dan yang sebelah pink....

sedap tapi manis sangat

shazila mohd gazali said...

tak suke big donut...nnti gemok.....

Mrs Velentine said...

dah lama tak beli big apple

Shida Radzuan said...

sedapnya..yg ade kacang tu ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

qalief suka big apple ni..tp manis sgt wani jrg neli

9n0L4 said...

mmg sodap big apple ni. jaa suke yg almond. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.