Saturday, 2 February 2013

Gambar pernikahan Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan

Tahniah buat Liyana Jasmay dan suami yg telah selamat dinikahkan pada jam 10 pagi tadi..moga mereka kekal bahagia ke akhir hayat..






Majlis Resepsi

ROTIKAYA_135 Sekitar Resepsi Perkahwinan Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan - ROTIKAYA

ROTIKAYA_114 Sekitar Resepsi Perkahwinan Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan - ROTIKAYA


38 org bagi komen best..:

umi alya said...

tahniah..

Sue Blossom said...

semoga bahagia hgga hujung nyawa..Amin.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..sama cantik sama padan semoga kekal bahagia.amin

Budak Kampung said...

opppss!!!no kmen

Acik Erna said...

semoga berkekalan..

Sheqynne Hotloverzs said...

da kahwin dye orang

Jemarisuri said...

tahniah...

Cik Nur said...

tahniah buat mereka...
cantikkan lyana... :)

Chic Na said...

comey! ;)

Bui Junaidi said...

TAHNIAH BUAT LIYANA JASMAY..SEMOGA BEKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT..

psst:banyak bulu la hubby dia..awww...hahaha

Ummi Iman said...

Semoga diberkati Allah. Tahniah buat mereka. Seronok bila bergelar pengantin baru ;)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah..tahniah..smoga bekekaln ya..

sHaRiNa eLyaNa said...

done umobile

Aju Mohit said...

tahniah buat mereka, semoga bhgia ke akhir hayat

Joanna Yunus said...

Bukan nak katalah kan sekarang dah sah nak gambar romantik mana pun suka hatilah....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk LJ dan pasangan

Solehah Shamsuddin said...

sweetnya diorang... :)

Yana Libra said...

tahniah buat liyana jasmay & suami~ :)

myfreeminded said...

Dah sah, alhamdulillah, so nak bergambar romantis2 gitu tak de lah yang nak "kutuk" lagi kan.. Moga kekal bahagia.

Misz Mieza said...

Tahniah buat LJ dan suami.. Sempga berkekalan selama2nya.. =)

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk :D

Puan Kutu said...

cantik tutup kepala liyana jasmay.hehe..

Uncle Lee said...

Hello Fieda, I enjoyed looking at the well taken pics here.
And both the bride and groom look really great. She's really gorgeous.
You have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

intanfirdaus247 said...

tahniah kat depa dua..sama cantik sama padan

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..

Fiza Rahman said...

Selamat pengantin baru buat mereka.

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

izan mama mia said...

mg berbahagia hendaknya

Mimi Azirah said...

semoga kekal hingga ke akhir hayat

kayyana said...

sgt cantik!!!

Che Rosliza Che Mat said...

comel gambarnya....Selamat Pengantin Baru Buat Liyana Dan suami..

ros_reeza said...

moga bahagia buat mereka :)

Mrs Velentine said...

selamat pengantin baru liyana jasmey

Cik Nur said...

cantik betullah diorg ni...
sepadan...

IntaNBerliaN said...

moga kekal ke akhir hayat..

wan nurul hezrina abd halim said...

cantik sungguh dia=)

Ct Noraishah said...

cantik kan die

9n0L4 said...

muke suami die mcm uai je. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.