Thursday, 28 February 2013

Gaya tido Ebab

Macam2 gaya Si Ebab ni tido..dah letih makan,main dan tido lah jawabnya..port dia merata rata dan sesuka ati dia jer..paling dia suka tido atas kerusi la..








yg ni dah macam kanggaroo..




Ni semua gambar minggu lepas2..minggu ni tak sempat nak ambik...

*mood nak berblog dah mula ke laut ni sbb duk sibuk buat tasbih mini untuk doorgift..nanti dah siap sikit saya tunjuk gambar ye..


51 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

cumill sangat dier tido..nampak bulu cantik je

MaMa3HerOO said...

comey nyer ebab

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Sue-Rya Qistina said...

alalalalala...syomelnya ebab!
rasanya nak geget je.

Cik Nur said...

YaAllah....
geramnya Nur tgkkkk!
rasa nak picit2...

Qhaifa Nur said...

syoknya dapat tido...

IntaNBerliaN said...

tido yg mcm kangaroo tu comel je.. hihii

IntaNBerliaN said...

done digi..

*SP tu bolehla kak fieda.. dpt la jugak 3 angka.. hihii.. mmg betoi2 rezeki alisha n aqilah.. :-)

Kakzakie said...

Comelnya dia...
Door gift utk majlis apa fieda?

♒ aNn ♒ said...

comelnyerrrrr ! i'm kitten lover !

fieda said...

@Kakzakie

utk majlis kawin adik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

olo comel2..mcm parsi pun ada dh tu..

Deqla manjew said...

hahaha.. comelnye gaya tdo! eeeiiii siyes la geram sgt tau tgk ebab nih!!

Nora Karim said...

comeinya... alahai,...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai comelnyerrr gaya ebab tido

lelamaisara said...

comilnye kak terasa nak bela kucing kembali laaaa

Kniedaz said...

comelnya dia....

Ema Blog said...

tepi remote pun jadi

nini said...

olololo...comelnya dia.....geram nengok...hehehe

ieda immi said...

alah2 comelnyee ebab !
kalau zahrien tgk nie mauu dia gengam kuat2 .. mati ekke ..

biasnya kucing memang manja kan .. nak2 kalau masih kecil macam nie ;)

Nida Mohd said...

syoknya dia tido..geram rasa nak kacau je..hehehe..saya memang suka kacau miaw tido kalo dah syok sgt dia tido..hehehe

Azian Elias said...

comei nya.. tapi i geli kocing.. hee

Aju Mohit said...

ebab ebab, ko letih ngalahkan org puasa kan hehehehhe

Tihara said...

best nye dpt main dgn ebab..comeyy :)

Mrs Velentine said...

done digi & u mobile...macam2 gaya ebab tidur..tasbih mini..nnt upload yea kak

nn lylyn said...

dimane2 saja =) takut terpenyek nnti

Afiq said...

comeyy nya kucing tu

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...comelnya die...:)

Mieya Atiera said...

Alahaiii. comelnyaaaa.

kayyana said...

serius comel giler die tdo kak... rs nk gomol je kucing comel ituw...

QasehnyaRania said...

hihi pon ghope kangaroo..tp cute

nik ros said...

amboi bergaya nyer dia tido.mcm2 gaya ada..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

mcm mcm post si ebab nie...tpi kiut larrr....

Puan Kutu said...

comei.geram plak tgok si ebab ni.macam2 gaya tido ada

Solehah Shamsuddin said...

amboi dia tdo smpai terangkat kaki n tangan tu :p

Cinta Misteri said...

amboiiii....tido lepak2 sana sini yepppp....

wah, tasbih mini utk tetamua. idea yg baik tue.

eita said...

dasat betol tengok dia tido

Anastasyea Aida said...

comelnya, teringat kat kucing kita .. huhuhu ..


www.anastasyea.com

ANISRAHIM said...

Alahai tomeynya dia. Geram geram tp ntah mcm mana boleh ada manusia yg berakal sanggup bakar dan bunuh haiwan comel camni. Allahuakbar.

Nisa Greennnpanda said...

comel gile ebab nie...
nk kidnap die la, hehe.. XD

Masya said...

amboi kemain lg gaya tidurnya yer.. segala kuak ada lentang bebas habis..

lizz said...

cute nyer ebab ni...

Fifi Nadhrah said...

kak fieda.. fifi datang tengok ebab..

Nieyxzha Hassan said...

comel ♥

Kesuma Angsana said...

hehehe serius comey even KA takut kucing sikit !

Fiza Rahman said...

Alololo...comelnya. Geram btul tgk.

QasehnyaRania said...

comey2 :)
kak rsanya hadiah kak tak da la.. minggu ni dah check tp teda juga.sama ngn hadiah dari yana/masya.mungkin bukan rezeki saya..

tp sayang sbb cantik broooch "R" tu kan ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

comeyy sgt...

Ibu Lala said...

Ikut dan dia je cana gaye nk tido ek..

Shida Radzuan said...

amboi mcm2 gaya dah heheee :D

9n0L4 said...

hehe. bermacam² gaye tido ehhh ebab. stailo. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.