Tuesday, 19 February 2013

Genap 2 minggu

Nak share gambar Ebab lagi..supaya sng saya nak tengok perkembangan dan pembesaran dia nanti..hihihi..org share perkembangan anak saya sibuk share perkembangan anak kucing...kikiki..takper lah..anak jugak kan...seronok tgk Ebab yg dah semakin besar dan cerdik ni...Ahad baru ni genap la 2 minggu saya bela Ebab..


Gambar ni dia tidur dalam kotak masa mula2 bela dia..tgk tu siap berselimut lagi tau..mmg Ebab pun suka diselimutkan..tak bergerak dia tidor sampai ke pagi..



tgk tu...eii..geram betul la..dia suka tido terlentang mcm ni..


Kat bawah ni pulak gambar2 selepas hampir 5 hari dia duk dgn kitaorang..dah tak nak dah tido dalam kotak..mana2 pun boleh jadi port tido dia...dah puas bergurau tiba2 tgk dh senyap..rupanya lelap dah...comeyy angat....


Dah pandai panjat atas kerusi sekarang..


tgk tu atas lantai pun jadi..masa ni baru lepas makan..kdg2 tu masa mkn pun dia tertido..tp tak sempat nak ambik gambar time tu..


terlentang lagi...


Ni dah macam superman la pulok..


Beralih fesyen gini pulak..


Seronok tgk gelagat Ebab tido..kdg tu asyik bertukar tukar style tido sampai gedebuk jatuh ke bawah..

35 org bagi komen best..:

Nida Mohd said...

cutenya kak fieda..geram tengok Ebab

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

:: Mrs.Eady :: said...

alaaaa apesal comel sgt niiii????gebu pulak tuh!!

Ummiarissa Mahdi said...

manjanya kucing tu fieda...mesti manjakan dia berlebihan ni hahaha

*SiRibenMerah said...

holoholo.. comeynyaaa~

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

comel sangat ebab ni.. kalau dapat kat fifi.. fifi nak picitpicit ebab.. mmg hobi ebeb tido ye?

Deqla manjew said...

sgt comel la kak... mmg syg la sape yg buang dia dulu kan...ni kalo akk nk bg deqla, deqla terima dgn hati terbuka ni..muahaha.. :p

Mrs Velentine said...

mcm2 gaya dia tidur...comellah kucing akak ni

izan mama mia said...

hehehe,,, mcm2 gaya tido,,,

mama aryan said...

alolo..tomeynyer dia

syawalsimpsons said...

cumilll je muka tido..mcm pandang kamera je

::EIDA:: said...

nnti dahbesar lgii gerammmmm.. hehhee

lelamaisara said...

alahai nape comey sgat tu kak..geramnye..:)

umi alya said...

alooorrrrrrrrrr macam2 gaya

BaNu Syah said...

seriously tomeinyerrrr die...geram tgk..

Ina Haireina said...

alalalala.. comelnyee... geram je tengok..

Ujie said...

Mmg comel muka dia.
Rajinnya fieda bela..

Qhaifa Nur said...

ada selimut lagi...suka tapi takut anak kucing sebenarnya...

Puteri Satu said...

salam kenal dari akak.. cantik kaler blog ni... suweet...

Fiza Rahman said...

Alololo...tomeinya. Pandai plak tu posing. Geram nengok.

Bui Junaidi said...

COMEL NYA..GAYA TIDU MCM2..

Shida Radzuan said...

alahai cutenye dia heheee..

Chic Na said...

kemain tido atas sofa lagi.

Cik Aini said...

alololo
comelnya..geram aih tgk dia tdo telentang camtu..bahagia sggh rsanya.haha

Sue Blossom said...

geramnyer tgk..comel2..

eita said...

memang kaki tido dia ni....
heheheh

Cik Nur said...

geramnya nur tgkkkkk.!
Nur dulu bela bulat beso ni la kak...
bulat betina, nur kasikan dia...
kalau tak dia nak kuar mengatal...
lagipun nur duk umah teres...xsesuai bela kucing byk2...

nulat mmg nur tak bagi keluar umah,,takut hilang...huhuhu

IntaNBerliaN said...

comelnya bulu ebab... tapi xgugur ke bulu dia tu kak fieda?

Izan Ishak said...

syoknya kak fieda dah ada ebab. buat teman masa maira pegi sekolah tu kak...

N.Aima K said...

olololo comey nye

Ibu Lala said...

alah geramnye....alah tomey tomey...saya pun dah seminggu bela sugar gliders tu. tak tahu nak letak nama apa...

shazila mohd gazali said...

comelnyer.....kucing skrang senag jer bleh glamer....hihihi

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya ebab...geram tgk...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gebu la ebab ni

9n0L4 said...

kiut miut ebab. towel pun comel mcm tuan die. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.