Tuesday, 5 February 2013

Hadiah dari kawan

Dah lama sebenarnya saya tak terima hadiah dari kawan..kalau dulu masa aktif join ga tiap2 hari ada jer hadiah yg sampai..hehehe....tapi alhamdulillah masih ada rezeki nampaknya untuk saya...


Beg comel kaler purple ni pemberian kawan saya yg baru balik dari bercuti di Vietnam...ni kira macam wallet la...


Ni pemberian dari kawan blog MYRA JAY...rasanya saya menang untuk hadiah masker tu jer..tetiba ada hadiah ekstra pulak ni..apa2 pun mekasih ye MJ...hadiah ni menang sbb tolong undi MJ aritu..


Ni pemberian dari kakak angkat saya Kak Zizah..aritu keluarga dia ada buat family day kat Melaka selama 3 hari...jadi dia belikan lah untuk saya ole2 dari sana...baiknya hati sbb ingat kat adik dia ni...2 FM dan 2 keychain...FM keris tu ctk kan..


Ni pula pemberian dari kawan blogger Jemari Suri...sbb saya tersenarai antara pengomen terbanyak untuk tahun 2012..

Terima kasih semua..mudah mudahan korang semua akan dimurahkan rezeki..

*terpaksa publish 250 komen malam tadi tanpa membalas jejak...huhuhu..mintak mahap byk2..
tak tau nak kata camne dah line broadband ni..sgt slow...loading satu page pun sampai 5 minit..itupun belum tentu dapat bukak....buat entry ni pun berejam...nanti tggu limit dah penuh balik saya pasti terjah ye...

33 org bagi komen best..:

Anum said...

hehe
best2 dapat adiah

Siti Asiah said...

bestnye dapat hadiah, walaupun kecik tapi amat berhargakan Fieda...:)

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat hadiah..nak sebutir kak..kikiki

izan mama mia said...

tahniah..fm keris tu mmg lawa

Ujie said...

syukur..mcm2 hadiah fieda dpt kan..

saya pun ada org bg yg wallet dr vietnam tu..saya jadikan tmpt letak smartphone.

Kakcik Nur said...

Persahabatan maya yang erat di hati. :)

Cik Nur said...

murah rezeki kak fieda.. :)

Nur pun byk hadiah yg belum diberi penghargaan....

Masya said...

harap hadiah pemberian saya pun dah sampai.. x hilang lg gegegegege....

Deqla manjew said...

bestnye dpt byk hadiah.. cantik2 smua... =)

Puan Kutu said...

banyak dpt hadiah even dh tak aktif GA.murah rezeki betul

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki..

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu kak fieda, xjoin ga tp rezeki Tuhan bagi kat lain kan.. :-)

are_lin@yu said...

byknya adiah akak dpt ;)

intanfirdaus247 said...

selamat pagi kak fieda..best..cantik2 belaka adiahnya..intan pon penah dapat dari KAK JS..

~Cik Viva~ said...

best2..

Bui Junaidi said...

WOW..SEMUA CANTIK..UNTUNG LA DPT HADIAH..

adianiez AIDA said...

alamak aii! cantik nyer FM keris tu. wajib cari jap lagi ni. kena lunch kat kapal tu. aida ni org melaka and FM byk melaka punyer hi hi hi...

LiYa HaNiF :: said...

indahnya persahabatan di alam maya..

Falsya said...

phewitttttt..byk okayh hadiah akak dapat..;)

Che Rosliza Che Mat said...

kita pun dah lama tak dapat hadiah kurang join Giveaway hihihi

Ema Blog said...

banyak dpt hadiah..tahniah..

Ibu Lala said...

seronok dapat hadiah dan dapat kawan kan...tahniah...

Mira Adzlia said...

Alhamdulilah..mrh rezki..seronok kn dpt hadiah :)

jaakechik said...

tahniah2x.... untung kan sebab kebyakkan blogger semuanya pemurah...hehehhee...

N.Aima K said...

beg kaler purple tu comel!!

Mrs Velentine said...

tahniah kak..murah rezeki akak

Mimi Azirah said...

murah rezeki akak

Mimi Azirah said...

tahniah kak...byk akak dpt hadiah..murah rezeki

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh banyaknya hadiah dier...besh3

CeqGu said...

Eee berkenan tgk beg tu..

Myra Jay said...

Sama2 kak, hadiah tambahan tu sebab akak rajin komen blog Myra :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki kak fieda...tahniah

9n0L4 said...

wahhh. manyak nye hadiah. berbaloi baloi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.