Wednesday, 20 February 2013

Hadiah+rezeki

Terima kasih buat semua pemberi hadiah di bawah ini..tiada kata yg dapat saya ucap melainkan jutaan terima kasih dan moga rezeki kalian semua akan bertambah2 hendaknya...


FM Cameron Highlands dari Yana@Masya


Surah Yasin dan button kalimah Allah dari Yana


Pemberian dari kawan..door gift sempena perkahwinannya...


Tshirt dari Zamzarina Apa Kata Wanita


FM tapak sulaiman yg kiut dari Izan Mama Mia


Cek dari Nuffnang bernilai RM185.39


S3 dari suami tersayang...pemberian yg sgt bermakna...hihihi..besday atau anniversary lambat lagi...anak2 kata ni rezeki mama sbb bela Ebab kot...aritu mmg saya ada bunyi2 kat suami teringin nk pakai S3 ni..alhamdulillah termakbul...


Housing dari saya sendiri...luar pink dalam hijau...hehehe..tak sangka rupanya mahal jugak ye housing hp canggih ni...mmg tak tau maklumlah baru lagi merasa guna hp canggih..


*kepada semua penerima brooch dari saya aritu,mgkn lambat sikit korang terima kot sbb saya pun baru terima hadiah dari Izan dan Zamzarina semalam..padahal dorang dh pos awal Febuari..mgkin disebabkan cuti CNY aritu jadi byk brg delay..saya pos semua brooch tu pada 8 Febuari..

33 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

bestnyer kakak dapat hadiah bermakna ni...geng samsung la kiter ni

Aju Mohit said...

wah byknya hadiah fieda dapat, yg paling bermakna adalah s3 itu hehehe, tahniah fieda!!!!

umi alya said...

alhamdulillah rezeki

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.rezeki.cantik t-shirt tu kak ;D

IntaNBerliaN said...

hp yg paling best tuh!!!

Masya said...

kelas... kat fieda dapat hadiah hp s3 drpd suami... itu satu penghargaan tau...

alhamdulillah.. hadiah saya bg sampai dgn selamat...

Mrs Velentine said...

alhamdulillah mmg rezeki kak fieda

Mrs Velentine said...

done lactacyd

:: Cik Viva :: said...

lawa henfon....s3 tuuu :)

Nurzakiah Hanum said...

fuyooooooooo siii tue

Zee Suhaini said...

bestnya...semua ni rezeki dari-NYA..teringan nak merasa pakai S3 tu..

Sue-Rya Qistina said...

murahnya rezeki akak. alhamdulillah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

byknya..murah rezeki..

Izan Ishak said...

tahniah kak... seronok dpt macam2 hadiah kan. cantik2 plak tu...

Cik Nur said...

S3...!!
Nur pun teringin nak pakai s3 laa..hihihi...

bape eh hausing tu kak..?

izan mama mia said...

Alhamdulillah..dah sampai...tq sudi menerimanya...
wah banyak hadiah kak fieda yer..tahniah

p/s..enpon kita sama laa..izan ambil gambar gn enpon itu saja sekarang...malas nak bw camera..hihi..

N.Aima K said...

wah semua comelcomel..TAHNIAH dear :)

Cik Aini said...

wah bestnya...
S3 sgt canggih tu k.fida..untung akak rezeki tu :)

Ibu Lala said...

hamboi banyaknye adiah. nak la jugak...amboi dapat s3. lepas ni senang la nak berblogging. tak payah on lappy dah...nak hantar msg pun free je guna whatsapp whatsapp...

alhamdulillah kan..

shazila mohd gazali said...

memang mahallah kak yang...housing....org beli paling murah pon rm25...

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah rezeki.. bestnye.. palaing best hadian dari suami..

Chic Na said...

murah betul rezeki akak. :)

ciksengeh :D said...

wah bestnya dpt banyak hadiah .. heheh

Puan Kutu said...

hadiah paling bermakna s3 tu lah ye kak fieda.hehe

Zie said...

banyak hdih murah rezeki kak fida... tumpang gembira..

Zie said...

ahamduillah murah rezeki.... tumpang gembira..

Zakiah Halim said...

BNYKNYER HADIAN KAK YAN DPT... TAHNIAH AKAK :)

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!! dapat s3...best sikit..boleh update kat telefon hihihi

sal ya said...

s3 tu... tp sy ttp suka tpon kecik je. rindu kt champ.

shahdiana said...

murah btoi rezeki kak fieda kan....bestnya macam-macam dapat...nak-nak lagi yang S3 tu...heheheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

s3 yg plg best hahaha

Masya said...

iyerlah.. lupa pulak... kikikikikiki....

9n0L4 said...

meriahnyeeeeee byk hadiah. untung besar ni kak. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.