Monday, 25 February 2013

Koleksi hadiah tersimpan / HB Ina

Malam tadi belek2  hadiah yg saya terima dari kawan blogger sejak 2 tahun berblogging nii..Uiiii..tak sangka dah semakin banyak koleksi yg saya simpan..semuanya masih terjaga dgn rapi...Hadiah ni semua hasil dari saya join ga tahun lepas..masa tu tgh aktif jadi boleh katakan tiap2 hari ada jer hadiah yg sampai..sekarang tak aktif dah tapi masih juga terima hadiah dari kawan2..ada yg bagi sebagai tanda persahabatan dan ada juga hadiah penghargaan kerana jadi saya adalah salah seorang top komen di blog mereka..

Ni antara hadiahnya


Keychin dan FM yg paling banyak saya dapat


Sebahagian lagi dari hadiah yg tersimpan


Brooch2 yg cantik...ni sebahagian jer..


FM jangan ckp la..koleksi ni paling banyak..jangan tak caya semua tu saya dapat dari kawan2..cuma FM Bukit Gambang tu jer saya beli sendiri...sekarang kat peti dah penuh sampaikan FM terbaru tak muat nak letak dan saya simpan dalam kotak jer..


Yang terbaru saya terima calendar mini dari Shida..alahai silap ambik gambor la pulok..kalendar tu duk sebelah belakang mana nak nmpk...

Ada lagi sebenarnya hadiah macam tudung,inner,lipstik,wallet,bahan bacaan dan baju Maira...Semuanya dari kawan2 blog...Memang seronok dapat kawan2 alam maya yg menghargai satu sama lain ni..walaupun korang jauh di mata tapi dekat di hati..terima kasih semua...

Saya ambil kesempatan nak ucapkan selamat hari lahir yg ke 30 buat Ina @ Intan Berlian..hari ni besday ibu kepada 2 puteri comel Alisha dan Aqilah ni tau..saya doakan semoga beliau akan menjadi ibu yg terbaik di antara yg terbaik dan semoga sentiasa berbahagia di samping anak2 dan suami tersayang..juga moga blog Ina semakin success..


cupcake ni Kak fieda buat khas untuk Ina..tapi kek alam maya jer la ye...pasti tak akan habis2..

--------------------------------------------------------------------------

*kepada 20 penerima hadiah brooch dari saya tempohari brooch2 tu masih belum sampai ke...haii..pelik gak ni..dah 3 minggu tak sampai2 lagi...yg lagi hairan bin ajaib sbb sorang pun masih belum terima lagi..sebenarnya aritu saya kirim kat abg posmen tolong poskan..semua sampul tu duk dalam satu plastik...tak kan dia buang kot seplastik tu...huhuhu..harap2 semuanya akan sampai dgn selamat ye walaupun lambat..

47 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

best kan

intanfirdaus247 said...

Salam Kak Fieda cayang..wah banyaknya!!! serius lawa! errrkk..ntah2 abang posmen amek bg bini dia..ehehhe..(x baik tau)

MaMa3HerOO said...

WAH..seronokye dpt hadiah byk mcm tu..setakat ni lum penah dpt..maklum la blogger baru..skrg tgh cuba2 join giveaway ckit2.

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat kek alam maya kan..kikikiki...banyak la simpanan akak kan

sal ya said...

sanah helwah utk ina.

izan mama mia said...

mmg meriah kak fieda..izan kalau yg boleh gn..izan guna terus..

itulah kak fieda,..izan pun alami masalah sama..pos dah lama..masih belum sampai...ralat sungguh..posmen nih

jaa jaa said...

bestnya byk hadiah...

belum dpt lg la akak..hehe

umi alya said...

3 minggu? mesti ada yg tak kena ni..

hb buat Ina jugak..

Kila Lala said...

wahhh akak banyaknya....
akak nie memang pembawa tuah la :)

Cik Nur said...

wahh..banyaknya FM...gila2 nur tgk.. :)

sebab nur hantu FM..hihih...

p/s: Belum sampai kak..kalau dah sampai nur beritahu ye.. :)

QasehnyaRania said...

byknya kak :D

belom sampai lagi la.sama dngan hadiah dari yana-masya

Deqla manjew said...

perghhh byknye hadiah.... deqla pun tgh mengumpul...hihi..mcm la ramai yg nk bg hadiah kat deqla.. ;p

Deqla manjew said...

ehh lupe.. hepi besday buat ina blogger intan berlian...hihi

Qhaifa Nur said...

banyaknya hadiah dari kengkawan...
suka tengok FM tuh...
inilah untung bila ramai kawan...tahniah

Puan Kutu said...

byk sungguh hadiah ga n cenderahati dr kawan blogger yg kak fieda dpt..

selamat hari lahir juga buat ina

Ratu Hatiku said...

Wah byknya....

Selipar Putih said...

banyak kak fieda..tahniah2

Nad MamaZN said...

Saya punya pun blum smpi...

AyueJean AJ said...

Banyaknya hadiah......
AJ adalah 2-3 kot... =D

Minta tolong vote AJ boleh tak?

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

Falsya said...

wahhhh..mmg byk sgt kak fieda...suke falsya tgkkk..mcm2 kak fieda dpt...;))))

aNiM said...

hai akak :)
rindunyeeee..
wahhh banyaknye hadiah. saya punya dah simpan dalam stor. haha. lepastu nabil dan damia dah buat pembahagian harta. bagi kat sepupu sepapat. layankan je laaa.

saya pun dah lama tk join ga kak. tak de mood. nak update personal blog pun bercinta la haiii..

eh akak kirim kat posmen tu dia ok ke? saya selalu tak berani. haha. kadang ada hati juga nak mintak tolong tapi takut dia geram sebab saya mintak tolong, dia buang saje. hehe.

Kniedaz said...

banyaknya..hehehe..seronok kalau dapat hadiah dari kawan-kawan blogger

nuyui a.k.a miss YUI said...

byknya..murah rezeki kan..smbil berkawan..

Intan Akma said...

wah..banyak nye kak...

Nida Mohd said...

banyaknya koleksi FM kak fieda..semua pun cantik2

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

byknye hadiah..murah rezeki =)

Mrs Lurve said...

byknya kak...seronoknya tgk fm tue

LiYa HaNiF :: said...

wah banyaknya.... ^_!

mama ila said...

wahhhh..banyaknya..bestkan dapat hadiah2 nie dr kawan maya..hehe..boleh buat kenangan =)

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...banyak hadiahnya...;)

Aina Sofea said...

Tudia tudiaa ! Banyok sihh :D

Fiza Rahman said...

Wah...byknya dapat hadiah dari kawan blogger.

SeputihSalju said...

byk tu hadiah kak.. bestnya, boleh buat kenangan kan..

Che Rosliza Che Mat said...

betul fieda belum sampai...tertunggu2 jugak...Banyak betul hadiah fieda....Fm CR pun banyak jugak...tapi banyak pecah gara2 anak gatal tangan usik...

Masya said...

banyaknya kak.... terkedu tgk, iyalah blog akak pun makin maju dan makin ramai peminat skrg hihihihihi....

happy bestday buat ina... sebulan lewat lbih sikit dr sy jer hihihihihi......

Kesuma Angsana said...

wah banyaknyer fieda !

Chic Na said...

banyak dah koleksi akak.. :)

dya bunga said...

byknya fm..geram dya tgk

Myra Jay said...

Wowww!!! Teruja tengok hadiah2 kak Fieda dapat.. Bestkan blogging ni boleh dapat macam2 :)

p/s; Hope hadiah2 brooch diterima dengan selamat oleh penerima ;D

IntaNBerliaN said...

wah, byknya fm kak fieda :-)

btw, thanks yer kak fieda.. :-)

Ema Blog said...

banyaknya koleksi....

shahdiana said...

fuyoo...banyak betul kak fieda...dah boleh bukak kedai ni...heheheh...tahniah...hepi bezday ina...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tudia banyaknya hadiah kak fieda...fm tu banyak sungguh...

hb kak ina :-)

Nora Karim said...

wah... byknya dpat hadiah.... best!

Si Matatajam said...

Tu diaaaa banyaknya..murah rezeki akak yek...

Mrs Velentine said...

banyaknya....mV pun tak dapat lagi kak...

9n0L4 said...

perghhhhhh. byk ni kak. FM tu dh mcm boleh bukak kedai. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.