Wednesday, 6 February 2013

Komen dari Zalora

Isnin baru ni saya ada dapat komen dari pihak Zalora Team tpi boleh terlupe plk nak email kat dorang..saya dah try email tadi dan tggu dorang reply email...MV pun ada dapat komen mcm ni..dia dah pun dapat voucher RM50 dari pihak Zalora dan shopping2 kat sana...wah..bestnyer...


Nanti saya bagtau semula kalau dh dapat dapat reply dari Zalora...

27 org bagi komen best..:

Mayang ABDUL RAZAK said...

besnya fieda...




Kesuma Angsana said...

wah2 tahniah ye

Che Rosliza Che Mat said...

ada baca kat blog mv...best dapat vouncher..

are_lin@yu said...

wahh bestnya..shopping2..hihi

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Nida Mohd said...

bestnyer kak Fieda..

Chic Na said...

bestnyaaa..

Nabila Medan said...

Wah best ye =D

LYAfrina said...

wah..tahniah.. makin bkembanglan blog fieda

Cik Nur said...

wahh..rezeki ni..tahniah kak...

Yumida Huda said...

wah..beznye sis..tahniah...

Aju Mohit said...

tahniah fieda!! wahh bestnya, tahniah dpt peluang macam ni ;)

Syuhada Salleh said...

besnye..rmai jgk blogger yg dpt..

Nad MamaZN said...

Waaa, best tu kak..harap ada berita baik

Im happy being alone said...

bestnyeerr nak jugak!

myfreeminded said...

Tahniah tahniah, sambil berblog ada side income tu.

jaakechik said...

tahniah kak fieda. jaa lepas baca kat blog mv semalam pun ada gak try2 email zalora team, dia balas email jaa, katanya, kena wat entry pglaman membeli priduk mereka dulu....heeee.

ciksengeh :D said...

wah seronoknya ! tahniah ^_^

QasehnyaRania said...

tahniah kak..

syokla leh shopping kasut..

Deqla manjew said...

wahh.. penah dgr zalora ni dlm iklan tv.. hihi.. tahniah kak.. untung laa...

Mrs Velentine said...

Tahniah kak..nt kongsikan dgn kita k

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezeki kak

IntaNBerliaN said...

saya pun ada bc kat blog mv.. tp zalora mmg pemes :-)

N.Aima K said...

wah!.. mcm mana nak dapat komen dari zalora ni..? haha nak kena shopping kat sana juga ke? TAHNIAH dear :)

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer kak ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best la kak fieda

9n0L4 said...

blogger ayu pun dpt juge. best la korang. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.