Friday, 8 February 2013

Kusyuk

Sekarang ni dh start tiap2 hari ada jer bwk balik homework..balik jer sekolah,mandi dan tak sabar2 Maira ni nk settlekan homework dia...ajak makan pun tak nak...



Ok..dah siap mama....jom makan..hehehe..gitulah tiap2 hari rutin Maira lepas balik dari sekolah..Belajar rajin2 tau...


32 org bagi komen best..:

Deqla manjew said...

laa... buat keje skolah jgn la smpai x mkn.. huhu.. tp mmg rajin ank akak nih.. comel pun comel.. ;)

Masya said...

bertuahnya anak dara akak, kalau anak saya mmg kene ikut mood.. kalau okk cpt jer siapkan kerja.. kalau mood x ok.. asyik nak tgk kartun kat tv jer...

Nurzakiah Hanum said...

rajin dia

umi alya said...

bagusnya maira

Kakzakie said...

Baguslah Miara ni... siapkan kerja sekolah baru lega nak main atau lain-lain..

are_lin@yu said...

kusyuk2 sempat posing lg ni.hihi

Qhaifa Nur said...

rajin kakak buat kerja sekolah...
macam sekarang anak - anak dah pandai buat jadual harian dirumah...

Mrs Velentine said...

rajinnya maira....

Mrs Velentine said...

done digi

syawalsimpsons said...

betoi2 khusyuk tu

Ratu Hatiku said...

Bagusnya... Pandai Maira uruskan masa dia :D

nik ros said...

bagusnya Maira.blaja rajin2

Bui Junaidi said...

RAJIN ANAK DARA FIEDA NI

Arina Shamsul said...

rajinnya dia...belajar rajin2 ye sayang..moga berjaya dunia akhirat.amin~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bagusnya..maira :)
balik sekolah terus nak buat kerja sekolah...harap berterusan smpai ke hujung thn ye...

Mayang ABDUL RAZAK said...

rajinnyer anak mama dia..

lelamaisara said...

memang kusyuk betui die buat kerja sekolah ea...:)

IntaNBerliaN said...

bagus maira.. rajin!!

Nida Mohd said...

rajin maira ye..bagus..rajin-rajin belajar...

Puan Kutu said...

bagusnya anak dara kak fieda.klu aiman,klu tak ketuk mmg tak jalan la homeworknya..:)

Cik Nur said...

baguslahh...siap kerja sekaloh baru hapy nak main... :)

N.Aima K said...

pencil case HK tu..untie nak pinjam boleh? baguslah dia rajin buat kerja rumah..good girl!

Chic Na said...

rajinnya maira..

sHaRiNa eLyaNa said...

comelnya dia bljr hehe..bljar rajin2 tau !!

Dunia Wilma said...

Comelnya Maira ^_^
Belajar rajin2 ya Maira...

eita said...

mesti seronok maira sekoloh kan...

Che Rosliza Che Mat said...

rajinnya maira...

mama aryan said...

rajinnya maira buat homework..bagus2

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai mesti pandainie bila kat sekolah..nampak minat dia kat studi..mcm merah nurul sik nak main jer.hehe

Mimi Azirah said...

kusyuk wat keje skola...smpt lg posing ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rajin maira..bagus2 :-)

9n0L4 said...

wahwah. semangat gitu buat homework. mesti kesygn cekgu ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.