Thursday, 21 February 2013

Lambung baby lagi..??

Dah settle satu masalah melambung baby ni satu lagi video yg buat saya seriau..giler ke hape mat saleh ni gi lambung2 baby tu kat udara...berpusing pusing betul2 mcm tebar roti canai dan lambung anak patung..pastu  tgn baby tu di pegang sebelah jer...isshh..tak tergeliat ke tgn baby tu...

kalau yg maid tu buat dia hempas ke lantai kan..ni kat udara plk..kesian tgk baby tu....mmg keje giler la..kononnya yoga...yoga hape..mau mati budak tu...agaknya maid indon tu tgk video ni kot tu yg dia nak try tu...kikiki..


Kalau line tenet korang cantek sila lah tonton video ni...mmg kerja  giler..
Ini semua poyo..

32 org bagi komen best..:

Chic Na said...

cam takut je nak tengok. huhu.. yoga menda lambung2 macam tu.

Cik Nur said...

eee...seriau nur tgk..!

Selipar Putih said...

subahanallah....xd sifat mnusia ke

Cinta hazanis said...

line internet xcantik. kena tgk lain kli.:(

Si Matatajam said...

Isk2 tak abih2 crita melambung.. Macam2 style...

Ummi Iman said...

Mcm anak patung dibuatnya.. Yg maid tu kasar sungguh.. dihempas2. Ada masalah dalaman rasanya.

Azrul Joe said...

ni suma tipu daya yahudi nk semua org ikut

baby comel said...

diorg ingt tu semua anak patung kot

umi alya said...

pnah tgok sblm ni, ntah le, tak terfikir dek akalku

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi

Ibu Lala said...

Ooo x sanggup. Yg dera bb tu pun sy x tengok. Apa la manusia manusia skrg ni kan. Suka buat benda yg pelik pelik

Bui Junaidi said...

DH MCM SARKAS BUI TENGOK..KESIAN BABY TU LA..

Aju Mohit said...

ya allah kan terpulas tgn baby tu, menangis2 dia, eiii sepak punggung dia tu eloknya

careno said...

aduhai... giler betul laa... nak bg sihat tp main lambung2 gitu... seriau jer tgk tgn baby tu terpusing sana... terpusing sini...

syawalsimpsons said...

masalah betoi sekrang ni

Falsya said...

oooo patut maid tuh melambung2 bdk tuh...nak mengikut rupenye...

Zie said...

tak berani nak tengok lah... kesiankan baby... pasal baby kat sini tu pun saya tak berani tengok, kecuali tak sengaja tengok dalam berita... kesian...

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgok toi manusia jns ni.

Alani said...

yang ni lagi menakutkan. seram tengok.

Sue-Rya Qistina said...

kalau tak silap, mmg tradisi dan budaya diorg camtu kot. rasanya dah pernah tgk video ni

Ummiarissa Mahdi said...

oh tak berdegup laju ke jantung baby kalo wat cam ni..

Joanna Yunus said...

Tak sanggup akak nak tengok dik non oiii.... hehehehe

Nad MamaZN said...

Saya xtgk.. Takut!

Che Rosliza Che Mat said...

tak sanggup nak tgk...

izan mama mia said...

xmo tgk takut..huuh...cian budak tuu

Deqla manjew said...

huhh takde keje gamaknye! ingt baby tu anak patung ka?

Qhaifa Nur said...

anak patung atau anak orang ni...
kasihannya baby tuh...

mama aryan said...

tak dapat nak nengok lak

Mimi Azirah said...

mat salleh memg gilo..ajar anak kecik kasar sgt

sal ya said...

yg ni saya ada tgk dr last year lg.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mat n minah salleh ni mmg kasar2 kan

9n0L4 said...

dh takde teknik yoga lain ke hape ni. haih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.