Thursday, 7 February 2013

Limau CNY

Biasalah nak sambut Chinese New Year ni limau mmg tak boleh dipisahkan..mana2 pergi pun ternampak la kotak merah ni...kalau kat pasaraya pun saya tgk msg2 duk angkut la dlm troli msg.......ni sekotak ada kat umah saya tapi bukan beli pun...suami bawak balik,bosnya kasi...tiap2 tahun mmg sokmo2 boss dia kasi...bagus kan dapat boss gitu...


Dah tinggal banyak ni jer..dah kasi kat jiran sikit...dulu saya tak suke sgt mkn limau ni...tak reti nk mkn,duk  sedut2 jus jer pastu hampas buang..mcm budak2 kan...dah kawin baru pandai mkn...



28 org bagi komen best..:

SYANI said...

Suka limau cina ni... Tapi kalau dapat yang masam, langsung tak makan.

Deqla manjew said...

best la.. ramai yg up entri psl limau.. berkotak dpt.. kami ni dpt 2 bijik limau je kot..kohkoh

Nieyxzha Hassan said...

Bestnye dpt limau..nak sikit XD

Falsya said...

nyum nyum..sedapnye limau..falsya suke..;)

Nurzakiah Hanum said...

musim limau

MAY said...

Uih.sedap kak..limau ni.sy klu mkn 5 bijik relax je..hihi..i like limau..

syawalsimpsons said...

banyaknyer limau kakak

Mrs Velentine said...

MV tak hari tue dah beli..dah habis kena beli lagi ni

SeputihSalju said...

best la dapat sekotak.. puas makan kak.. hihihi

Mayang ABDUL RAZAK said...

feveret limau ni.. saya selalu beli sendrik aje...

Ct Noraishah said...

buat air pun sodap hehe..

umi alya said...

bak le ke sini sikit..

Mimi Azirah said...

mesti manis kan kak

::EIDA:: said...

bestnyaaaaa.. ida baru dapat makan 4biji je ni.. huhuhuhu

sue zainun said...

banyak dapat..suka limau nih..sedapp

Yumida Huda said...

ske makan limau ni..manis...n senang nak kopek
baiknye bos hb sis...alhamdulillah..ade bos yg baik

Puan Kutu said...

Kt rumah ni pun byk gak limau..kidnap drkmpg..kawan abah yg kasi..:)

Aju Mohit said...

aju pon tak boleh mkn limau banyak2, cirit jadinya ;)

nik ros said...

wah..byk nyer. CNY ni limau la yg byk dapat. kalau dapat angpau lagi best...hehe

Jemarisuri said...

wah js suka limau ni..tp xde plak org nk kasi free...hehe

Chic Na said...

manyaknya limau.. :)

Cik Nur said...

semalam nur dapat limau tiam...
semua manis..sedap betul mkn... :)

tgk limau akak ni, teringin pula nak mkn lagi..hihih

Bui Junaidi said...

JGN MAKAN BYK SGT TAWW..NNT CERI-BERI..HIHI

IntaNBerliaN said...

kalau xsilap sy, tgk tv smlm gtau limau yg ni plg sedap..

Che Rosliza Che Mat said...

Cik Rose tak dapat pun limau hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau manis limaunie nikmat jer makan nak2 bila letak kat oeti makan sejuk2..sedapnyer

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kt umah wani ada g sekotak xhabis haha

9n0L4 said...

dpt jugak sekotak. supplier kedai skolah yg bagi. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.