Wednesday, 6 February 2013

Maafkan Aku

Satu lagi lagu comey2 jer dalam drama Setia Hujung Nyawa...kiut jer irama lagu ni..bile dengar lagu ni duk terbayang time EL dan Zain tgh berbaik..comey sungguh..hihi..sorry la dah nk abis drama ni makin kerap plk saya duk wat entry pasal ni...


Lirik Lagu: Maafkan Aku - Last Minute 

Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yg ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yg pertama..kucintai

(chorus)

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu

Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata,
I said i love youu..

20 org bagi komen best..:

Nur Atirah said...

hehe , suka juga :)

Cik Rongoks Ika said...

ika siap buat ringtone hp lagi lagu nie.haha

mama tisya said...

suka dgr lagu ni..mmg tnmpk time lagu ni diorang tgh gurau senda

myfreeminded said...

Sweet...

Cik Nur said...

best lagu ni...
akak dah dengar en.mimpi nyanyi.?
lawak...cubalah dengar..hihihi

jaakechik said...

cite dan lagu ni mg best kak fieda... jaa balik usm lusa nanti nak pulun kaw2 punya tgk kat tonton.. byk betul dah terlepas..huhu...

ciksengeh :D said...

betul2 ! suke sgt denga lagu ni ! sangat comel ^_^

Chic Na said...

best jugak lagu ni. :)

Nieyxzha Hassan said...

suka lagu ni... ehehehe..nak buat ringtone pon rasa cam comel jer...hahaha

QasehnyaRania said...

syiok lyn.rentak muzik dia best..hihi
hari ni last dah

Deqla manjew said...

ehh lagu pun ada yg comey2 ke kak? haha... penah dgr lagu ni seblm tgk drama ni lagi.. ;)

izan mama mia said...

sweet senikatanya

Falsya said...

xpe kak fieda..falsya suke..sbb falsya pun suke tgk cite nie..mcm comel2 n sweet2 je tgk EL ngan Zain..gaduh2 pun nmpk comel..;p

Mrs Velentine said...

bestkan lagu ni..

Mrs Velentine said...

done digi

sal ya said...

tak pernah pulak dgr. huhuhu...

Mimi Azirah said...

penangan SHN

IntaNBerliaN said...

sweet je dorg berdua

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best lagu ni

9n0L4 said...

yg ni pun comel je lagu dan muzik die. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.