Monday, 4 February 2013

Sedutan minggu akhir Setia Hujung Nyawa


Mesti ramai yg tak sabar kan nak tgk untuk minggu akhir ni...mmg kesian betul kat El dan Zain ni..tak per dah tentu penghujungnya mereka bersatu juga akhirnya kan...

31 org bagi komen best..:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xsbr nak hbskan coz dah rasa merepek..hihi

Anum said...

salam isnin
singgah pagi
apa khabar pagi ini

myfreeminded said...

Hehehe, tak tengok pun sebelum2 ni, tapi tahu gak cerita ni dedulu pernah baca novel, then last week officemate ni start download, so dah tahu ending dalam novel, tapi tertanya gak, sama ke ending di TV tu dengan ending di novel.

Fiza Rahman said...

Tak sabar nak tahu kesudahannya ☺☺

syawalsimpsons said...

kan..sampai kena menyamar2 bagai kan...seminggu ni kena duduk depan TV je ni

Masya said...

minggu ni episod akhir kan.. x sabar nak tunggu kesudahan.. nak baca buku malas hahahaaha...

intanfirdaus247 said...

kak fieda..morning...sapa yg jadi watak pompuan yg pakai sememeh tu eh?

Nyue said...

dalam novel..mereka bersatu...dun worry kak fieda..heheheheh...

Deqla manjew said...

owhh.. minggu ni akhir.. ok la nk tgk.. hihi.. pdhl sokmo skip2.. ;p

Afiq said...

makin best cerita dia

Sue-Rya Qistina said...

x pernah tgk pun cite ni. x sempat pun kdg2 tu. balik je rumah kena tukar uniform dan segera ke dapur. hehehe

Ratu Hatiku said...

yalah...xsabar nk tau ending dia...

QasehnyaRania said...

betul tu..tak sabaq nak tunggu ni ;D

Bui Junaidi said...

BUI X PERNAH TENGOK DRAMA NI TP ADIK BUI PEMINAT SETIA..DIA CAKAP BEST..

Qhaifa Nur said...

memang tak sabar nak tengok Fieda...

izan mama mia said...

tamat sudah citer nie..

Kakzakie said...

Ini siapa yg mengikuti pasti menunggu bimbang terlepas rugi.

Mimi Azirah said...

smp kne menyamar si el nih nk jmp zain punye psl

adianiez AIDA said...

i like :-)

kayyana said...

mmg series tak sabar kak.. huhuhu

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...kena tengok final episod ni...:)

Che Rosliza Che Mat said...

banyaknya iklan hihihi

Chic Na said...

tak sabar nak tengok. huhu..

are_lin@yu said...

sapa org tua tu..huhu

ros_reeza said...

waaa sedih citer ni..

Mrs Velentine said...

tadi tengok..mmg sedih

Cik Nur said...

mmg xsabar nak tgk last episod.. :)

Jesica정수연MeMiy said...

mesti comferm hahaha

IntaNBerliaN said...

siannya.. sampai kene menyamar

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rindu la kat citer ni hihihi

9n0L4 said...

tak dan nak tgk episod awal minggu akhir ni. huuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.