Wednesday, 6 February 2013

Setia Hujung Nyawa episod 26

Olo...sedihnya tgk episod ni...dan geramnyer tgk kat Hadi tu..sekali sekala geram gak kat Iqram hok aloh tu...isshh...macam2....tapi part yg masa EL menyamar jadi org gaji tu dtg jumpe syp2 Zain kat dalam bilik mmg sweet la..touching sgguh...rasa macam nak ulang balik tgk drama ni dari episod awal..kan..kan...
nanti kalau ada permintaan mesti drama ni akan difilemkan kot...



full episod drama ni boleh tgk kat sini


salah satu scene yg buat saya sakit perut gelak..part yg Iqram call EL tapi Zain yg angkat..pastu Iqram menyamar jadi Kak Bedah dan ckp loghat Kelantan..adoii..kelakar sgt tau..

19 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

mmg rasa nak sekeh2 hadi tuu...!
Grrrrr....!

nik ros said...

hebat drama ni. sana sini org duk bercerita..hehe

Solehah Shamsuddin said...

wah, terus da episod ni. cepat btl diupload :)

shameel Iskandar said...

Rupanya fieda pun peminat setia hingga ke hujung nyawa.. Mesti dah berulang kali baca novelnya kan

me shuhada said...

Belum sempat nk tgk cerita ni lg maklumlah nk kena tgk online.

Anum said...

salam rabu
singgah sebentar
layaaaaaaaaaan

Deqla manjew said...

part yg el jadi org gaji deqla terlps tgk..huhuhu.. tggl 2 hari lagi!

Bui Junaidi said...

AMBOIII..LAYAN SUNGGUH FIEDA DGN DRAMA NI

Mrs Velentine said...

hari ni akan terbongkar semuanya

Mimi Azirah said...

lama tak tgk citer nih

Fiza Rahman said...

Memang sweet lah.

Che Rosliza Che Mat said...

memang sedih time El jadi dayang senandung cr pun mengalir airmata....hihihi

keyboard menaip said...

trima kasih akak,, sy x smpt tgk crita ni malam tdi,,eheh,, Tq sesgt !!!

izan mama mia said...

selamat menonton

Khairul Zamri said...

nie laa citer yg dup kecoh2kan semua org niie... hehe not bad

Cik Nur said...

hehehe..lawak betullah hairul tu..!

myfreeminded said...

Semua orang duk kena penangan SHN ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jadi kak bedahh hahaha

9n0L4 said...

iqram tu poyosss. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.