Thursday, 7 February 2013

Setia Hujung Nyawa episod 28 (akhir)

Akhirnya tamat sudah drama meletop ni...macamna endingya ok tak...?





Full episod klik sini

Video Amar,Nelydia,Talha dan Fiq di MHI

17 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

ok laa..
Nur tgk main2 je tadi..
hihihihi

Lin Azlina said...

best citer ni...roamntik jer

Chic Na said...

okla sebab happy ending. mcm yg dijangkakan. ;)

Solehah Shamsuddin said...

yeayyy dah ada ending ceritanya di sini. tq akak :)

Fizalinolie said...

Oklah...Happy ending. Tapi mcm cepat jer plot citernya lebih2 lagi episod akhir.

Bui Junaidi said...

BUI PLAN NAK BELI NOVEL JER UTK MENGHAYATI CERITA NI

Deqla manjew said...

boleh la boleh la... hihi.. yg pasti hepi ending n so sweet.. ;)

Mrs Velentine said...

bestkan endingnya..sedih tgk ikram

Mrs Velentine said...

done hi shop

Mimi Azirah said...

best..terbaek kak

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

eija pun layan citer ni,
sweet je ending dia, time zain buat love gmbar dia sblh gambar min ho tu mmg cute sgt...ok lah happy ending :)

IntaNBerliaN said...

sy xtgk last smlm sbb otw balik kg..

Nida Mohd said...

ending dia bahagia ke hujung nyawa..hehe

Che Rosliza Che Mat said...

endingnya best hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul tgk endingnya mmg romantik ala2 nakal gitu..suka2..kak adam n hawa tuh nak siar kat astro ria.nurul layan lah kalau kat astro ria..hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best sungguh citer ni

9n0L4 said...

bolehla. haha. tgk pun mase ni kat kedai mkn. otw balik nogori. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.