Friday, 22 February 2013

Shopping2 di ZALORA

Aritu saya dapat tawaran dari Zalora untuk terima voucher RM50..dan voucher tu telah pun saya tebus dengan wallet kat bawah ni...cantik tak..pink siap riben2 gitu..cari yg purple takder la pulak...harganya RM45..tak sangka pulak saya dapat bershopping di ZALORA..


tetiba berjiwa remaja pulak bila pilih wallet sweet gini...hihihihi



Memang rambang mata kalau masuk laman web ZALORA....macam2 ada kat sana..Saya sampai ambik masa 2 hari nak pilih brg yg berkenan di hati..lgpun voucher RM50 kan jadi kena belek2 la barang yg berharga RM50 ke bawah jer...last2 sekali wallet ni jadi pilihan...Kalau korang nak jamu mata dan shopping2 di ZALORA apalagi inilah masanya...byk pilihan seperti kasut,baju kurung,tudung,aksesori dan barangan kecantikan ada di sana....Proses penghantarannya pun cepat...Oh ye paling best tiada caj pos dikenakan..


56 org bagi komen best..:

Chic Na said...

auwww suwitnya. pinky pinky lagi. huhu.. tak pernah lg shopping kat zalora.

Gadis said...

cantik la purse tu..
sweet sweet je..=)

Nida Mohd said...

cantik wallet tu..mmg rambang mata kalo msk website zalora..sy suka tgk kasut..hehe

Nurzakiah Hanum said...

wow anum x pernah lagi shopping kat cini

Anonymous said...

tak kena

izan mama mia said...

comelnya ??pink..biar jiwa sentiasa remaja asal napak sll bergaya..ekekeekke

Aini Yunus said...

waaa..best nye sopeng...nice purse..

jaakechik said...

tahniah kak dapat voucher free...hehehhee...

AyueJean AJ said...

Kena rajin tengok....
Price kat Zalora ni berubah2.... =D
Tapi memang rambang mata...

jaa jaa said...

cantik.. camner akak blh dpt voucher tu? hehe..

jaa jaa said...

ooo, insan terpilih rupanya..hehe.. tahniah la..

::EIDA:: said...

Cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa... takpernah ida shopping kat zalora... huu~

trah zain said...

waa,, comei la purse tu, pink,,hehe

Aju Mohit said...

sukenya tgk purse tu fieda, pinkk!!! i like!!

ANIM said...

kalau pink tu warna kak, heee...
comel..comel...

Kniedaz said...

Xpenah lg try shopping di zalora

Che Rosliza Che Mat said...

cantiknya....kaler pink cr suka...Pasal Fizz tue..ada jugak mak ayah cam gitu huhuhu

Nad MamaZN said...

Tak penah try lg beli kt zalora ni
Posmen yg anta jerit cam dlm iklan x kak? Heehehe

shahdiana said...

bestnya kak fieda shopping kat zalora....beli wallet....

xila dot said...

nk pnjm ><"

Cik Nur said...

bestnyaa..! Nur xdapat..huhu

Deqla manjew said...

pergghhh cutenya purse tu kak... mmg gegurl la.. hihi

Cinta hazanis said...

comel sis. pink gituw.:)

QasehnyaRania said...

Cantik la kak.hadiah akak blm sampai.teda dlm peti ;)

ros_reeza said...

memang cantiklah.. pink lagi tu.. Ros suka :)

Nora Karim said...

alahai... sweetnya wallet tu...

deno said...

sangat2 cantik!

BUNDA a.k.a KN said...

tetiba teringi juga bunda nak masuk web ZALORA ni..mne tau ada yg teringin dihati..

Jemarisuri said...

wah bestnye...dan colournye pun sweet je...^^

Bui Junaidi said...

BUI BELUM TERBUKAK HATI LAGI LA NK SHOPING DI ZALORA..NTAH LA...KENAPA EK?

SeputihSalju said...

cantik tu kak...

SeputihSalju said...

cantik tu kak...

Arina Shamsul said...

arghhhhh..sangat comel wallet tu dear...serius.

umi alya said...

cantiklah...

Puan Kutu said...

sy tak pandai nak shopping dizalora.byk sgt pilihan last2 satu pun tak berkenan.haha

comle je wallet kak fieda ni.pilihan yg bagus..:)

ieda immi said...

waa selalu aje akak tgk iklan zalora tuu .. memang xcited ! ;)

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnya. semua org dapat voucher, tp solehah still xdpt lagi

Tihara said...

bestnya fieda dapat voucher..comel purse tu, pandai pilih :)

dya bunga said...

series..purse tu mmg cntik..

N.Aima K said...

wah mcm mana boleh dapat voucher tu dear..BEST lah rezeki..sebab pengaruh kwn2 blogger..saya pn terjebak sekali..hopefully barang tu smp dngn selamat amin

Elya Roza said...

salam perkenalan sis...
tiba2 sy teringan iklan zalora kt tv tu..hihihi

intanfirdaus247 said...

santeknya kak fieda...errr apa ciri2 kita untuk dipilih bagi menerima vocer tu eh?

sal ya said...

cantik je.

Masya said...

wahhh .. zalora gitu, ada jugak dapat emailnya.. tak shopping lg...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala comel2..

LiYa HaNiF :: said...

tak pernah lagi shoping kt sini... ^_~

fieda said...

@Nad MamaZN

hehehe..tak jerit langsung..posmen bisu kot..kikiki

fieda said...

@N.Aima K

atas nasib kot,sbb tetiba jer zalora dtg komen kat blog.

fieda said...

@intanfirdaus247

sama gak mcm jawapan kat atas...hihihi

Myra Jay said...

Cantikkk.. Nanti leh bagi dekat Maira sure dia suka.. :)
Tp kena tunggu besar sikit la kan :D

IntaNBerliaN said...

pink gitu.. hihii.. wane fav maira :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah cantik la kak fieda....kiut la

Cinta Misteri said...

rambang mata bila buka web zalora.com

Si Matatajam said...

Sweetnya pink2... Sekali sekala apa salahnya rasa remaja skit kan...hi hi

Mrs Velentine said...

cantik wallet tue

9n0L4 said...

kiutnye purse. buatla mini ga kak. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.