Thursday, 21 February 2013

Survey2 door gift untuk wedding

Saya sekarang ni tgh gigih duk survey door gift utk wedding adik perempuan saya awal bulan Jun nanti..antara yg saya berkenan you all sume tgk la gambar2 kat bawah ni..aduhai...geram saya..nape la masa saya kawin aritu takder mende2 ni sume..just kasi telur dan gula2 jer..sekarang tidak lagi...sume ni boleh disimpan kekal buat kenangan..


Cupcake kalerful harganya RM1.50 seketul..rasa mcm nk mkn pulak.



Cupcake 1 kaler RM1.30 seketul


Jangan tak tau durian crepe pun ada oooo...harganya RM.80


Ni macam aiskrim potong kan..harga saya lupe nak tanya


Lolipop ni harganya RM1.60 sebatang 

Semuanya kiut2 kan...pilihan saya rasanya cupcake kalerful tu...kalau you all berminat nak tempah door gift utk khawin,cukur jambul atau birthday boleh lah pm fb SANDAKAN DOORGIFT..jauh tu dari Sabah baa...terpaksa la tempah jer..nak buat sendiri tak pandai..

Selain dari gift saputangan cupcake saya ada jugak terpikir nk buat sendiri tasbih mini..yg ni ok la sbb sng jer..sekarang dalam proses nak membeli manik...maknanya door gift utk khawin adik saya nanti ada cupcake dan tasbih mini la...


ni contoh tasbih mini tu..comel kan...jgn muntah plk tgk warna pilihan saya tu...tak abis2 pink dan purple jer la...kikiki..nanti kalau dh siap saya share gambar tasbih hasil dari tgn saya sendiri...tak  pernah buat tapi mau try buat..

gambar tasbih ni pinjam dari FB IRIS RAUDHAH COLLECTION

---------------------------------------------------------------

Jom join GA dari Deqla..ada 15 hadiah menanti..saya adalah salah seorang sponsor dari GA ni. 
Klik banner di bawah..Tarikh tutup 29 Mac 2013.



45 org bagi komen best..:

Masya said...

cantiknya kak.... sekarang² macam² pilihankan...

Deqla manjew said...

dlm byk2 tu..sgt tertarik dgn tasbih tu..cantik la kombinasi kaler.. mcm kaler blog kan?kan? haha..

manis said...

saya pun tgh survey doorgift. konon2 nk sponsor adik ipar kawen. bila tgk contoh kt atas ni rasa mcm boleh buat sendiri je tp kalau dah byk2 malas la pulak.ehehehe

Mrs Velentine said...

cantiknya done genting

mama aryan said...

memang sekarang ni door gift semua cute2 kan..org skrg makin kreatif

Falsya said...

cup cake tuh falsya suke...sgt comel..sgt colorfulllll..mmg mcm nak makan...;)))))))

ayut said...

mcm2x btk ada...skrg pon isi doorgift mmg mcm2x kan kak fieda :)

Intan Akma said...

berkenan dengan tasbih tu ;)
color pon cantekkkk

Kniedaz said...

kalau ikut saya, mana yang boleh buat sendiri, buat je la..jimat belanja tapi kena kira kos masa juga ya..semua tu cantik!

Sue-Rya Qistina said...

cantik dan sweet sgt!
ye la kan kak. zaman kita dulu xde mende2 ni semua

Nurzakiah Hanum said...

cantik

::NureeN:: said...

salam fieda..
amboi lama tol nureen x singgah cini...
sihat??
comel la cupcake tue.

syawalsimpsons said...

cantik2 n cumill semua

Ibu Lala said...

Alor cute miut sgt. Sy dulu kawin lagi sempoi. X de pun gift gift ni bagai..skrg ni ada mcm2 pilihan kan..

Mimi Azirah said...

cantik2 door gift nih..

Mimi Azirah said...

done umobile

azievee said...

pun nak survey door gift untuk perkahwinan adik ipar...rasa nyer nak cari cup cake je senang kot

Cik Puan Rara said...

sy rasa tasbih mini tu sesuai/

Deqla manjew said...

masok sini lg nk tgk cupcakes yg comey tu..wahhh pomot GA deqla..thanks kak..=)

are_lin@yu said...

wahh cntik sgt grm tgk..kreatif!

Nad MamaZN said...

Towel kan kak sbnrnye? Kretip btul!
Kalu saya suka tssbih tu..
Ada 1 kenduri mane tah, dorg kasi buku panduan solat hee.. Cam ok jgk tu :)

Mira Adzlia said...

cumil sgt nih....haish..hihi

Ummiarissa Mahdi said...

pelbagai pilihan sekarang ni..ikut musim juga kan..

MaMa3HerOO said...

Wah menarik sungguh..kreatip..zaman kita kawen dlu,xde plak menda2 cmni..duk bg gula2 ngan telur je..untung btl bdk2 zamal skrg kalo nk kawen,mcm ade..tgll pilih&standby duit je.

:: Cik Viva :: said...

comel la yang cupcake tu...

::EIDA:: said...

Ehem~ tak teringin nak ade candy booth ke kenduri nanti? hihihihi

Kesuma Angsana said...

comey2 lah gift tu

Fiza Rahman said...

Cutenya.

sal ya said...

yg lollipop tu saya rasa mcm senang sikit nak buat.

Nida Mohd said...

cantik dan kreatif..durian crepe tak tahan tu..

Bui Junaidi said...

HA,AH KAN..SEKARANG BYK BETUL PILIHAN..SAMPAI RAMBANG MATA

Cik Nur said...

comei2 laaa...
pic no.2 tu, nur tgk mcm ais krim.. :)

Chic Na said...

yg lollipop tu comey la. macam nak makan je. huhu..

ros_reeza said...

macam macam pilihan sekarang ni kan.. cantik cantik geram pulak nengok.. hihi..

Ros tak muntah dengan pilihan kaler akak tu.. sebab Ros pun peminat purple.. hihihi

Zakiah Halim said...

kak yan... cantik2... nak jugak nanti eaa... hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

memang cantiklah...dah join ga deqla......

QasehnyaRania said...

Cantik la kak tasbih tu..

QasehnyaRania said...

cantik2..pilihan skrg ni terlalu byk.dan ramai yg kreatip kan

IntaNBerliaN said...

macam2 skrg ni kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

doorgift skang ni dh mcm2 kan..kiut2 jer semua

Nisa Greennnpanda said...

comel2 je doorgift tue sumer..
sy br pas wat cut-out utk doorgift wedding cust.. die nk wat bunga telur sndiri.. ^_^

9n0L4 said...

jauhnye kak. sabah tu. nnt kire postage lagi. jaa pun tgh survey ni. adekadek kawen bln 11 ni. :)

Hazwani Hamid said...

berapa yer harga tasbih tu?

Anonymous said...

Tq promote sis.baru tahu hr ni ada org promote. .hehe. .thanks bnyk2 sis ;)
_sandakan doorgifts here_

haryati bardor said...

Tq sis promote sandakan doorgifts. .hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.