Saturday, 16 February 2013

Wawa semput


Sinopsis Filem Wawa Semput

Wawa kecewa dengan sikap Bobby yang kembali merempit mengambil keputusan untuk pulang ke kampung halamannya. Ismat cuba memenangi hati Wawa dan mengikut Wawa pulang ke kampung. Ismat dan Bobby pula kena bersaing untuk memikat hati Wawa dan juga bapa Wawa. Segala konflik mula ditambah dengan kemunculan Ayuni yang dilakonkan oleh Adibah Yunus telah jatuh cinta terhadap Ismat.



Jom layan...

26 org bagi komen best..:

Selipar Putih said...

BK baru nak layan dekat cerita master ni

myfreeminded said...

Mesti kelakar cerita ni. Suka gak tengok heroin ni berlakon. Tapi nak tunggu yang free.. :) terukkan..

Aju Mohit said...

wawa demput ngape tu? mcm2 citer baru skrg ni kan fieda

Bui Junaidi said...

NASIB BAIK BUKAN WAWA SEMPIT..HAHAHA

Cik Nur said...

nanti boleh tgk... :)

Nida Mohd said...

saya pun nak layan citer ni tak tak sempat lagi..

Ibu Lala said...

Wahh boleh tengok ni sementara tunggu anak blk tusyen.

Eca Dwinky Asha said...

nak tgk,tpi line xbest..cri cd je la.hehe

Puteri Afiqah said...

macam best je ni :) hikhik

lelamaisara said...

wah boleh layan kat sini....

Elya Roza said...

bnyk betol filem awek ni skang..
tgk kat astro first je lah :P

Puan Kutu said...

kak fieda dh tgok ke?cerita melayu skang byk sgt yg melalut.tu yg malas nk tgok..:)

eita said...

tengok pada cover tu macam best..

Chic Na said...

macam kelakar je citer ni. ;)

IntaNBerliaN said...

macam best je cite ni kan..

Deqla manjew said...

deqla dah tgk kat panggung hari tu...wahhh dah bole tgk sini yer... selmt menonton smua... :)

QasehnyaRania said...

best jugak..hihi

mama aryan said...

mesti kelakar nih..

Che Rosliza Che Mat said...

seronok ke movie nie...nantilah tgk..

sal ya said...

best ke?

Kesuma Angsana said...

best ye citer ni !

Mimi Azirah said...

ala xleh nk download sebab nig bukan lappy kite...uwaaa

Mrs Velentine said...

MV tak tengok lagi..tp tgk sedutan mmg semput

Shida Radzuan said...

ishh...cam nk tgk ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh tengok..best kelakar la

9n0L4 said...

wahhh. ade video la. hehe. nnt mlm boleh la layan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.