Monday, 25 March 2013

Cupcake dari saputangan

Morning...selamat hari Isnin...buat semua yg bekerja takmo monday blues ye...tp biasalah hari Isnin monday blues tetap dtg jgk kn.. 

Nak tau tak cupcake saputangan yg saya kta nk buat tu dh siap 100 bijik...saya buat dlm masa 2 ari jer..wow..tak sangka plk dapat buat..dari mna sya dpt skill jgn ditanya sbb saya hentam saje..puas search kt google dn youtube tp tak jumpe pun cara nk buat..pahtu saya try and error jer la buat lipatan tu..nasib baik ada gak rupa cupcake.. pasni kena buat lagi 100 pcs...Jom tgk cupcake comel tu




Nak tau tak tasbih mini saya tu ada org email dan berkenan nak beli...hihihi..


33 org bagi komen best..:

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk nyer :)

Nad MamaZN said...

Wow!
Bleh buat bisnes ni kak
Nak 1 kapkek! :)

IntaNBerliaN said...

wah, hebat ni kak fieda.. siap ada org nak beli... leh berbisnes lah pasni.. hihi

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kak!!
bertambah2 maju bisnes akak ye :D

aku eryati said...

waaa...comelnyeeeeee

aku eryati said...

waaa...comelnyeeeeee

umi alya said...

cantiknya..

psstt: nnt akak transfer ntuk produk smartherb kt atas, smbg lg 3 bulan

Innanie | Ariffin said...

aloh aloh!! comel je. kalau cupcake betul ni dah lama kena telan. hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tu..berseni akk ni..

::EIDA:: said...

cantik akakkk ;)

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye.....suka rietta tgk...nmpak camreal taw....tasbih tu pown chantek....mmg kreatif...

are_lin@yu said...

comelnya gram tgk.hehe

Ibu Lala said...

Cantik la fieda. Buat cane tu ek. Cukup ke 100 je?

Masya said...

cantiklah kak fieda blh sy bg tahu kat adik ipar nanti buat goodies mcm ni masa dia kawin...

Tina Othman said...

terornya kak fieda, cantiklah

Qhaifa Nur said...

dari saputangan hingga bekasnya, semua berguna....
cantiklah...kreatif juga

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai la kak fieda buat sendiri

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jentik digi

tenku butang said...

waaaaaaaaaa.. kreatifnyaaa.. cantik

nadzim bakri said...

comelnyer kek2 tu
nnti sya kawin....kira tempah ngan akaklah kan..... nice blog

Chic Na said...

kiutnya lah. pasni boleh terus buat bisnes kak. :)

eita said...

pandai nyer akak buat..

nati leh lah tempah...

nik ros said...

cantik dan menarik la. kreatif ni. blh gak tiru idea ni.kot2 adik nak buat door gift masa kwen dia nnt

Kesuma Angsana said...

hehehe kiut, moga terus maju jaya ye

Deqla Manjew said...

bznye akak kite ni..huhu.. rasa nk ngap lak cupcakes tu...kohkoh

nea lopah said...

cntik2 nye! kreatif sangat....

Tihara said...

alhamdulillah, murah rezki..comel sangat fieda ..tak payoh nak membako bagai :)

intanfirdaus247 said...

utk org kawen ke kak fieda?

Cik Nur™ said...

comei2 la..
mcm cupcake betul je.. :)

Cik Nur™ said...

comei2 la..
mcm cupcake betul je.. :)

Mrs Velentine said...

kreatiflah aakak ni

Si Matatajam said...

Bleh try buat untuk hantaran nanti...comel n kreatif la.

Che Rosliza Che Mat said...

rajinnya fieda....cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.