Monday, 4 March 2013

Cuti berblog sat

Salam..lama tak ngadap blog dan baca entry kawan2 semua...buat masa ni tuan blog cuti sat no....tuan blog demam..huhuhu...sekali dgn anak dara saya pun demam dan batuk2 ni...maklumlah kat luar tu skrg ni musim panas yg amat....kepala berdengung jer ni...


Miss U all...

37 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

mg cepat sembuh yaa..br dok teringat,..dah keluar entry dah...

Qhaifa Nur said...

itu yang takut bila demam..jangkit kat anak..
moga cepat sembuh....

syawalsimpsons said...

cepat sihat ye kengkawan

Masya said...

semoga kak fieda cepat sembuh yer...

jaa jaa said...

moga cepat sembuh yer kak.. ja pun dok batuk2 nih..

Deqla manjew said...

demam ?? owh takpe la...yg pntg keshtn..moga cpt sembuh yer kak.. minum air masak byk2.. =)

Sue-Rya Qistina said...

cuaca sekarang tak menentu. tapi petang semlm kt area rumah saya hujan lebat sgt. alhamdulillah..sejuk sikit.

get well soon buat akak dan anak2 ye. take care!

Nurzakiah Hanum said...

:)

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda....semoga cepat sembuh yer...:)

umi alya said...

musim demamkan krg ni?

Mrs Velentine said...

semoga cepat sembuh kak

Kesuma Angsana said...

siannyer.. take care ye

Fiza Rahman said...

Smoga both of you cepat sembuh.

Tina Othman said...

moga cepat sembuh, skrg ni cuaca panas betul

nor laila said...

singgah petang..as salam...berehat la dulu..kesihan emak demam anak pun demam juga...sabar...dah sihat nanti blogging lagi..

Aju Mohit said...

aju and anak2 baru je sihat dari demam, moga cepat sembuh ye fieda ;)

QasehnyaRania said...

semoga kak cepat baik ye :)
saya pon baru lps kena sesema n sakit tekak juga ni..huhu

minum air cincau n air barli buang panas badan :)

Falsya said...

get well soon kak fieda...;)))))

Puan Kutu said...

semoga kak fieda n anak dara cpt sembuh..

Chic Na said...

cepat sembuh kak. ;)

ANIM said...

get well soon dear...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kesiannye anak beranak kena demam, moga cepat sembuh

Ibu Lala said...

Alahai siannye. Moga crpat srmbuh ye..csne, dah pandai ke blogging guna tepon baru??

Eca Dwinky Asha said...

get well soon kak fieda~

Tihara said...

take care fida..ptt la famili kami ramai demam igt kan jangkit kat kami yg bru blk mekah ritu...mnum air byk2 yea

Bui Junaidi said...

DEMAM RUPANYA..REST BYK2,MOGA2 CEPAT SEMBUH

kayyana said...

semoga cpt smbuh kak fieda

Cik Nur™ said...

Kak fieda, moga cepat sembuh tau..
jgn skip mkn ubat..ingat.. :)

Ummi Iman said...

Semoga cepat sembuh. Take care

MaMa3HerOO said...

Semoga cepat sembuh ye fieda

myfreeminded said...

Moga penulis blog yang cantik ini cepat baik demamnya, dan sicomel cepat lah kembali ceria.

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat ya kak n anak..

Shida Radzuan said...

moga cepat sembuh ye kak :)

Nisa Greennnpanda said...

jg kesihatan ye kak..

Nieyxzha Hassan said...

Rania n Raisya baru baik..nieza pulak ni...tak hilang lagi..sore rock dah ni..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

skang ni musim kot kan...ramai yg xsihat

9n0L4 said...

wpun akak cuti tapi entry ttp byk. hehe. jenuh saye nak studi abis ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.