Saturday, 16 March 2013

Gangster Celop

Jom layan sebelum kat you tube ni kena remove...budak2 ni tak sabar nak tgk sbb sepupu tgk kat wayang katanya cite ni best...

Poster Gangster Celop


Sinopsis Filem Gangster Celop

Gangster Celop mengisahkan dua orang bekas gangster iaitu Aman (Kamal Adli) dan Adam (Syamsul Yusof) yang baru selesai menjalani hukuman penjara selama lima tahun. Mereka bertekad untuk berubah dan menjadi insan yang lebih baik.

Bagaimanapun, sebaik bebas, mereka dikehendaki menjaga Suzana (Hanis Zalikha) iaitu anak perempuan kepada Mat Jambu (Yus Raja Lawak),seorang ketua gangster yang pernah melindungi mereka dahulu. Suzana baru pulang dari luar negara untuk memulakan perniagaan di Malaysia.

Disebabkan tugasan itu, semua menjadi huru-hara dan secara tidak langsung mereka terbabit dalam konflik tercetus antara Mat Jambu dan musuhnya, Man Cirit (Azad Jazmin) yang merupakan musuh tradisi untuk sekian lama.

19 org bagi komen best..:

Farah Waheda Wahid said...

best ek kak? boleh try tengok ni... ^_^ salam sabtu...

ieda immi said...

aduhh x leh tgk lak ..
akk nak sgt tgk hanis nie berlakon huhu

QasehnyaRania said...

belom tgk..cadng esk..hihi

kak join 1 Million Women Purple Walk

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/1-million-women-purple-walk-di-dataran.html

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...nak tengok juga la...:)

Mrs Velentine said...

tak tengok lagi ni..

Chic Na said...

cikna tunggu download jelah. hikhik..

Nastyna said...

Thank u rekomen, mmg duk cari movie untuk tontonan ni.hihi

BUNDA a.k.a KN said...

mesti best filem ni kan..

Cik Nur™ said...

wahhhh..boleh tgk ni nanti...
lawak kan cietr ni..hihih

Cik Aini said...

ada Hanis Zulaikha kan..
mcm menarik :)

Mieza Jhaa K said...

Wah..full movie nih..layan jap

Mieza Jhaa K said...

Tapi syg,,dh di remove laa pulak

IntaNBerliaN said...

ada hanis berlakon ek

kayyana said...

tulah.. ade kawan ckp pun best.. hihihih

Che Rosliza Che Mat said...

Boleh layan nanti...

Mrs Velentine said...

x tengok lagi ni..done british council

Shida Radzuan said...

alahai xtgk lg..nnt lah dwload..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani dh tgk tp mcm kurang best la..bg wani la

9n0L4 said...

dah takleh tgk. huhu. hanis zalikha belakon. boleh tahan jugak tgk die. takla mcm kayu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.