Monday, 11 March 2013

Happy birthday LYA dan DEQLA

Selamat Hari Lahir untuk Ahli GSF LYA (10 Mac) dan Deqla (11 Mac) yg ke...?? 

Buat LYA moga kesihatanmu akan sentiasa baik2 dan sentiasa dilindungi olehNYA..


Buat Deqla pula moga akan cepat menimang cahaya mata dan maintain tecik2 tomey...


Moga2 perjalanan hidup korang berdua akan sentiasa dipermudahkan..


15 org bagi komen best..:

Cinta Misteri said...

both cantik......moga deqla & lya sntiasa di bwh lindungan Nya...

Shida Radzuan said...

HB :)

Ibu Lala said...

Moga sentiasa di bawah lindungannya.

Masya said...

selamat hari lahir buat lya.. moga lya menjadi seorg yg lebih tabah...

Cik Nur™ said...

HBB lya...dan HB deqla. :)

AyueJean AJ said...

Selamat Hari Lahir buat Lya & Deqla....
Moga panjang umur dan murah rezeki... =D

Deqla manjew said...

hihi.. tayang gmbo keychain GSF tu ke??? mekaceh tau kak.. terharu.. =)

to lya.. hepi belated besday.. best la besday dekat2 ni... =)

Mrs Velentine said...

amin...semoga mereka beruda sentiasa LindungiNYa..happy birthday dear

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HB utk lya n deqla :-)

sHaRiNa eLyaNa said...

hapy bday..hehe

sal ya said...

happy belated dear.

Chic Na said...

happy birthday utk kedua2 nya. ;)

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk lya n deqla

Che Rosliza Che Mat said...

Dekat2 jer birthday dorang dengan CR hihihi

Happy Birthday buat mereka berdua..

9n0L4 said...

deqla dh jumpe. lya je belum jmpe. padahal duk satu daerah je. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.